### November 1 Monday

#### **AM Activities**

7:30 a.m.

Mobilize

30 min | Movement Studio 2

8:30 a.m.

**Meditation on The Elements** 

60 min | Yoga Deck

7:30 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

10:00 a.m.

**Primal Basics** 

60 min | Movement Studio 2

8:30 a.m.

**Push-Pull Circuit Training** 

60 min | Movement Studio 2

10:45 a.m.

The Sleep Imperative

45 min | Lecture South

**PM** Activities

2:00 p.m.

**Freeing Yourself from Stories** 

60 min | Yoga Pavilion

2:00 p.m.

Tai Chi

60 min | Movement Studio 1

2:30 p.m.

**Kettlebell Basics** 

60 min | Movement Studio 2

3:30 p.m.

**Silent Meditation** 

30 min | Yoga Deck

4:30 p.m.

**Art Walk Tour** 

60 min | Great Hall

### November 2 Tuesday

#### **AM Activities**

7:00 a.m.

**Morning Meditation and Yoga** 

60 min | Yoga Pavilion

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | Movement Studio 2

8:30 a.m.

**Minimalist Resistance Training** 

60 min | Movement Studio 2

8:30 a.m.

**Silent Meditation** 

30 min | Yoga Deck

9:30 a.m.

**Advanced Vinyasa 75** 

75 min | Yoga Pavilion

11:30 a.m.

**Getting Started with Mindfulness** 

60 min | Yoga Pavilion

**PM** Activities

1:30 p.m.

**Introduction to Breathing Basics** 

60 min | Movement Studio 1

2:00 p.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

3:30 p.m.

The Science of Breath

45 min | Lecture South

4:00 p.m.

**Deep Relaxation** 

60 min | Yoga Pavilion

5:30 p.m.

**Open Sky Meditation** 

30 min | Yoga Deck

### November 3 Wednesday

#### **AM Activities**

7:00 a.m.

**Morning Meditation and Yoga** 

60 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m.

**Silent Meditation** 

30 min | Yoga Deck

10:00 a.m.

**Yoga Basics** 

60 min | Yoga Pavilion

10:30 a.m.

**Sensory Walking Meditation** 

30 min | Swimming Pool

11:00 a.m.

Tai Chi

60 min | Movement Studio 1

**PM** Activities

2:00 p.m.

**Freeing Yourself from Stories** 

60 min | Yoga Pavilion

2:30 p.m.

**Progressive Intervals** 

60 min | Exercise Pavilion

3:30 p.m.

**Understanding Nutrition Labels** 

45 min | Lecture South

4:00 p.m.

60 min | Yoga Pavilion

Getting Started with Meditation

Deep Relaxation

5:30 p.m.

### November 4 Thursday

#### **AM Activities**

7:30 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

9:30 a.m.

**Sensory Walking Meditation** 

30 min | Swimming Pool

7:30 a.m.

**Mobilize** 

30 min | Movement Studio 2

8:30 a.m.

**Target Activations** 

60 min | Movement Studio 2

10:30 a.m.

**Getting Started with Compassion** 

60 min | Movement Studio 1

10:45 a.m.

**Understanding Nutrition Labels** 

45 min | Lecture South

**PM** Activities

2:30 p.m.

**Functional Fascia** 

60 min | Movement Studio 2

3:30 p.m.

**Making Sense of Wearables** 

45 min | Lecture North

4:00 p.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

4:30 p.m.

**Freeing Yourself from Stories** 

60 min | Movement Studio 1

5:30 p.m.

**Restorative Yoga** 

### November 5 Friday

#### **AM Activities**

7:00 a.m.

**Morning Meditation and Yoga** 

60 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m.

**Push-Pull Circuit Training** 

60 min | Movement Studio 2

10:30 a.m.

**Forest Bathing** 

90 min | Yoga Deck

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | Movement Studio 2

9:30 a.m.

**Advanced Vinyasa 75** 

75 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m.

**Silent Meditation** 

30 min | Yoga Deck

10:00 a.m.

**Target Activations** 

60 min | Movement Studio 2

**PM Activities** 

2:00 p.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

5:00 p.m.

**Ranch Walk** 

60 min | Great Hall

2:30 p.m.

**Kettlebell Basics** 

60 min | Movement Studio 2

3:30 p.m.

Tai Chi

60 min | Movement Studio 1

5:30 p.m.

**Deep Relaxation** 

### November 6 Saturday

#### **AM Activities**

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

8:30 a.m.

**Meditation on The Elements** 

60 min | Yoga Deck

10:30 a.m.

**Yoga Basics** 

60 min | Yoga Pavilion

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | Movement Studio 2

10:00 a.m.

**Sensory Walking Meditation** 

30 min | Swimming Pool

8:30 a.m.

**Minimalist Resistance Training** 

60 min | Movement Studio 2

10:00 a.m.

**Primal Basics** 

60 min | Movement Studio 2

**PM** Activities

2:00 p.m.

**Getting Started with Self-**Compassion

60 min | Yoga Pavilion

2:00 p.m.

**Introduction to Breathing Basics** 

60 min | Movement Studio 1

2:30 p.m.

**Functional Fascia** 

60 min | Movement Studio 2

3:30 p.m.

The Science of Breath

45 min | Lecture South

4:00 p.m.

Mobilize

30 min | Movement Studio 2

4:00 p.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

5:30 p.m.

**Restorative Yoga** 

### November 7 Sunday

#### **AM Activities**

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

10:00 a.m.

**Target Activations** 

60 min | Movement Studio 2

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | Movement Studio 2

10:00 a.m.

**Restorative Aerial Yoga** 

90 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m.

**Core Strength** 

60 min | Movement Studio 2

10:00 a.m.

**Sensory Walking Meditation** 

30 min | Swimming Pool

**PM** Activities

2:30 p.m.

**Functional Fascia** 

60 min | Movement Studio 2

5:00 p.m.

**Ranch Walk** 

60 min | Great Hall

4:00 p.m.

**Deep Relaxation** 

60 min | Yoga Pavilion

6:00 p.m.

**Open Sky Meditation** 

30 min | Yoga Deck

4:00 p.m.

**Balance Basics** 

30 min | Movement Studio 2