December 1 Wednesday

AM Activities

7:00 a.m. Morning Meditation and Yoga 60 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m. Silent Meditation 30 min | Yoga Deck 7:30 a.m. Balance Basics 30 min| Movement Studio 2

10:00 a.m. Yoga Basics 60 min | Yoga Pavilion 8:30 a.m. **Core Strength** 60 min| Movement Studio 2

11:30 a.m. Freeing Yourself from Stories 60 min | Yoga Pavilion

PM Activities

2:00 p.m. Tai Chi 60 min | Yoga Pavilion

3:30 p.m. Understanding Nutrition Labels 45 min| Lecture South 2:30 p.m. **Progressive Intervals** 60 min| Exercise Pavilion 3:30 p.m. Getting Started with Meditation 60 min | Yoga Pavilion

December 2 Thursday

AM Activities

7:30 a.m. Mobilize 30 min| Movement Studio 2

9:00 a.m. Garden Walk: Aroids 60 min 7:30 a.m. Koloiki Ridge Hike 150 min| Great Hall

9:30 a.m. Introduction to Breathing Basics 60 min | Movement Studio 1 8:30 a.m. Target Activations 60 min| Movement Studio 2

10:45 a.m. Understanding Nutrition Labels 45 min | Lecture South

11:30 a.m.Getting Started with Compassion60 min | Movement Studio 1

PM Activities

2:30 p.m. Functional Fascia 60 min| Movement Studio 2

5:00 p.m. Open Sky Meditation 30 min | Yoga Deck 4:00 p.m. Sensei Yoga Flow 60 min | Yoga Pavilion

5:30 p.m. Restorative Yoga 60 min | Yoga Pavilion 4:00 p.m. Balance Basics 30 min| Movement Studio 1

December 3 Friday

AM Activities

7:00 a.m. Morning Meditation and Yoga 60 min | Yoga Pavilion

9:30 a.m. Advanced Vinyasa 75 75 min | Yoga Pavilion

10:45 a.m. Making Sense of Wearables 45 min| Lecture South

PM Activities

2:00 p.m. Sensei Yoga Flow 60 min | Yoga Pavilion

4:00 p.m. Balance Basics 30 min| Movement Studio 2 7:30 a.m. The Daily Warm-up 30 min| Movement Studio 2

10:00 a.m. Target Activations 60 min| Movement Studio 2 8:30 a.m. Push-Pull Circuit Training 60 min | Movement Studio 2

10:30 a.m. Forest Bathing 90 min| Yoga Deck

2:30 p.m. Kettlebell Basics 60 min| Movement Studio 2

4:00 p.m. Deep Relaxation 60 min | Yoga Pavilion 3:30 p.m. Tai Chi 60 min| Movement Studio 1

5:00 p.m. CANCELLED Ranch Walk 60 min| Great Hall

December 4 Saturday

AM Activities

7:00 a.m. CANCELLED Koloiki Ridge Hike 150 min

8:30 a.m. Minimalist Resistance Training 60 min| Movement Studio 2

10:00 a.m. **Primal Basics** 60 min| Movement Studio 2

PM Activities

2:00 p.m. Getting Started with Compassion 60 min | Movement Studio 1

4:00 p.m. Sensei Yoga Flow 60 min | Yoga Pavilion 7:00 a.m. Morning Meditation and Yoga 60 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m. **Silent Meditation** 30 min | Yoga Deck

11:00 a.m. **Restorative Aerial Yoga** 90 min| Yoga Pavilion 7:30 a.m. The Daily Warm-up 30 min| Movement Studio 2

9:00 a.m. Garden Walk 60 min| Great Hall

2:30 p.m. Functional Fascia 60 min| Movement Studio 2

5:30 p.m. Restorative Yoga 60 min | Yoga Pavilion 4:00 p.m. Mobilize 30 min| Movement Studio 2

December 5 Sunday

AM Activities

7:00 a.m. CANCELLED Koloiki Ridge Hike 150 min| Great Hall

8:30 a.m. **Core Strength** 60 min| Movement Studio 2

10:30 a.m. CANCELLED Garden Walk 60 min| Great Hall

PM Activities

2:30 p.m. Functional Fascia 60 min| Movement Studio 2

5:00 p.m. CANCELLED Ranch Walk 60 min| Great Hall 7:00 a.m. Morning Meditation and Yoga 60 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m. Silent Meditation 30 min | Yoga Deck 7:30 a.m. The Daily Warm-up 30 min| Movement Studio 2

10:00 a.m. Restorative Aerial Yoga 90 min| Yoga Pavilion

2:30 p.m. Forest Bathing 90 min| Yoga Deck 4:30 p.m. Restorative Yoga 60 min| Yoga Pavilion

December 6 Monday

AM Activities

7:00 a.m. Morning Meditation and Yoga 60 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m. **CANCELED - Push-Pull Circuit Training** 60 min | Movement Studio 2 7:30 a.m. CANCELLED Koloiki Ridge Hike 150 min | Great Hall

8:30 a.m. **CANCELED - Silent Meditation** 30 min | Yoga Deck 7:30 a.m. Mobilize 30 min| Movement Studio 2

10:00 a.m. CANCELED - Yoga Basics 60 min | Yoga Pavilion

PM Activities

2:15 p.m. Garden Walk: The World of Flowers 60 min | Great Hall

4:00 p.m. **Cancelled Yin Yoga** 60 min| Yoga Pavilion 2:30 p.m. CANCELED - Kettlebell Basics 60 min | Movement Studio 2

5:30 p.m. **Cancelled Restorative Yoga** 60 min | Yoga Pavilion 3:00 p.m. Tai Chi 60 min| Movement Studio 1

December 7 Tuesday

AM Activities

7:00 a.m. Morning Meditation and Yoga 60 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m. Silent Meditation 30 min | Yoga Deck 7:30 a.m. The Daily Warm-up 30 min| Movement Studio 2

9:30 a.m. **Cancelled Advanced Vinyasa 75** 75 min| Yoga Pavilion 8:30 a.m. Minimalist Resistance Training 60 min | Movement Studio 2

10:00 a.m. Forest Bathing 90 min| Yoga Deck

PM Activities

2:00 p.m. Sensei Yoga Flow 60 min | Yoga Pavilion

5:30 p.m. **Cancelled Restorative Yoga** 60 min| Yoga Pavilion 2:30 p.m. Functional Fascia 60 min| Movement Studio 2 4:00 p.m. Deep Relaxation 60 min | Yoga Pavilion