January 1 Saturday

AM Activities

7:00 a.m.

Morning Meditation and Yoga

60 min | Yoga Pavilion

7:30 a.m.

CANCELLED Koloiki Ridge Hike

120 min

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

8:30 a.m.

Minimalist Resistance Training

60 min | M2

8:30 a.m.

Silent Meditation

30 min

10:00 a.m.

Primal Basics

60 min| M2

10:00 a.m.

Advanced Vinyasa 75

75 min | Yoga Pavilion

11:30 a.m.

Getting Started with Meditation

60 min | Yoga Pavilion

PM Activities

2:00 p.m.

Garden Walk: Aroids

60 min | Great Hall

2:30 p.m.

Functional Fascia

60 min | M2

4:00 p.m.

Aerobic Conditioning

30 min | M2

4:00 p.m.

Deep Relaxation

60 min | Yoga Pavilion

5:30 p.m.

Meditation on The Elements

30 min

January 2 Sunday

AM Activities

7:00 a.m.

Morning Meditation and Yoga

60 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m.

Silent Meditation

30 min

Meditation on The Elements

30 min

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

10:00 a.m.

Mobilize

30 min | M2

10:00 a.m.

8:30 a.m.

60 min | M2

Kettlebell Basics

Yoga Basics

60 min | Yoga Pavilion

10:30 a.m. 11:30 a.m.

Getting Started with Meditation

60 min | Yoga Pavilion

PM Activities

2:00 p.m.

Garden Walk

60 min | Great Hall

4:00 p.m.

Anaerobic Conditioning

30 min | M2

2:00 p.m.

Yin Yoga

60 min | Yoga Pavilion

4:30 p.m.

Deep Relaxation

60 min | Yoga Pavilion

2:30 p.m.

Functional Fascia

60 min | M2

6:00 p.m.

Open Sky Meditation

30 min

January 3 Monday

AM Activities

7:00 a.m.

Morning Meditation and Yoga

60 min | Yoga Pavilion

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min

7:30 a.m.

Balance Basics

30 min | M2

8:30 a.m.

Target Activations

60 min | M2

8:30 a.m.

Meditation on The Elements

30 min

9:30 a.m.

Sensory Walking Meditation

30 min

11:30 a.m.

Mindfulness for Everyday Living

60 min | Yoga Pavilion

PM Activities

2:00 p.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

2:00 p.m.

Garden Walk: The World of Flowers Functional Fascia

60 min | Great Hall

2:30 p.m.

60 min | M2

3:30 p.m.

Getting Started with Compassion

60 min | Yoga Pavilion

5:30 p.m.

Deep Relaxation

January 4 Tuesday

AM Activities

7:00 a.m.

Morning Meditation and Yoga

60 min | Yoga Pavilion

9:30 a.m.

Sensory Walking Meditation

30 min

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

8:30 a.m.

Meditation on The Elements

30 min

10:30 a.m.

Getting Started with Compassion

60 min | Yoga Pavilion

PM Activities

2:00 p.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

2:30 p.m.

Progressive Intervals

60 min | Exercise Pavillion

3:30 p.m.

Freeing Yourself from Stories

60 min | Yoga Pavilion

5:30 p.m.

Deep Relaxation

January 5 Wednesday

AM Activities

7:00 a.m.

Morning Meditation and Yoga

60 min | Yoga Pavilion

ing Meditation and Yoga

8:30 a.m.

Silent Meditation

30 min

7:30 a.m.

Mobilize

30 min | M2

10:00 a.m.

Yoga Basics

60 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m.

Target Activations

60 min | M2

10:00 a.m.

Meditation on The Elements

30 min

11:30 a.m.

Mindfulness for Everyday Living

60 min | Yoga Pavilion

PM Activities

2:30 p.m.

Functional Fascia

60 min | M2

4:00 p.m.

Deep Relaxation

60 min | Yoga Pavilion

5:30 p.m.

Open Sky Meditation

30 min

January 6 Thursday

AM Activities

7:00 a.m.

Morning Meditation and Yoga

60 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m.

Silent Meditation

30 min

7:30 a.m.

Balance Basics

30 min | M2

8:30 a.m.

Minimalist Resistance Training

60 min| M2

10:00 a.m.

Sensory Walking Meditation

30 min

10:30 a.m.

Yoga Basics

60 min | Yoga Pavilion

PM Activities

2:00 p.m.

Garden Walk

60 min | Great Hall

2:30 p.m.

Core Strength

60 min | M2

3:30 p.m.

Freeing Yourself from Stories

60 min | M1

4:00 p.m.

Aerobic Conditioning

30 min| M2

4:00 p.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

5:30 p.m.

Restorative Yoga

January 7 Friday

AM Activities

7:00 a.m.

Morning Meditation and Yoga

60 min | Yoga Pavilion

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min

7:30 a.m.

Mobilize

30 min | M2

8:30 a.m.

Target Activations

60 min | M2

8:30 a.m.

Silent Meditation

30 min

10:00 a.m.

Core Strength

60 min | M2

10:30 a.m.

Advanced Vinyasa 75

75 min | Yoga Pavilion

PM Activities

2:00 p.m.

Garden Walk: The World of Flowers Functional Fascia

60 min | Great Hall

2:30 p.m.

60 min | M2

3:30 p.m.

Tai Chi

60 min | M1

4:00 p.m.

Anaerobic Conditioning

30 min | M2

4:00 p.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

5:30 p.m.

Restorative Yoga