#### AM Activities

8:30 a.m. Minimalist Resistance Training 60 min| M2 8:30 a.m. Meditation on The Elements 30 min 9:30 a.m. Sensory Walking Meditation 30 min | Swimming Pool

10:30 a.m. Getting Started with Compassion 60 min | Yoga Pavilion

#### **PM** Activities

3:30 p.m. Freeing Yourself from Stories 60 min | Yoga Pavilion 5:30 p.m. Deep Relaxation 60 min| Yoga Pavilion

### February 9 Wednesday

#### AM Activities

7:00 a.m. Morning Meditation and Yoga 60 min | Yoga Pavilion

9:30 a.m. Sensory Walking Meditation 30 min | Swimming Pool

#### **PM** Activities

2:30 p.m. Functional Fascia

4:00 p.m. Deep Relaxation 60 min | Yoga Pavilion 8:30 a.m. Target Activations 60 min | M2

10:00 a.m. Yoga Basics 60 min | Yoga Pavilion 8:30 a.m. silent Meditation 30 min

11:30 a.m. Mindfulness for Everyday Living 60 min | Yoga Pavilion

2:30 p.m. Freeing Yourself from Stories 60 min | Yoga Pavilion

5:30 p.m. Open Sky Meditation 30 min 3:30 p.m. **Tai Chi** 60 min| M1

### February 10 Thursday

#### AM Activities

7:00 a.m. Morning Meditation and Yoga 60 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m. Minimalist Resistance Training 60 min | M2

#### **PM** Activities

1:00 p.m. Getting Started with Compassion 60 min| Yoga Pavilion

4:00 p.m. Sensei Yoga Flow 60 min | Yoga Pavilion 7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike 150 min| Great Hall

8:30 a.m. Silent Meditation 30 min 7:30 a.m. Balance Basics 30 min| M2

10:00 a.m. Mindfulness for Everyday Living 60 min | Yoga Pavilion

2:00 p.m. Garden Walk 60 min| Great Hall

5:30 p.m. **Restorative Yoga** 60 min| Yoga Pavilion 2:30 p.m. **Core Strength** 60 min| M2

## February 11 Friday

#### **AM** Activities

7:00 a.m.

**Morning Meditation and Yoga** 60 min | Yoga Pavilion

7:30 a.m. The Daily Warm-up 30 min| M1

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike 150 min

8:30 a.m. **Target Activations** 60 min | M2

7:30 a.m. The Daily Warm-up 30 min | M2

8:30 a.m. **Silent Meditation** 30 min

10:30 a.m. **Advanced Vinyasa 75** 75 min | Yoga Pavilion

#### **PM** Activities

2:00 p.m. Garden Walk: The World of Flowers Functional Fascia 60 min | Great Hall

2:30 p.m. 60 min | M2

5:30 p.m. **Restorative Yoga** 

60 min | Yoga Pavilion

3:30 p.m. Tai Chi 60 min | M1

4:00 p.m. **Sensei Yoga Flow** 60 min | Yoga Pavilion

## February 12 Saturday

#### AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike

8:30 a.m. Minimalist Resistance Training 60 min | M2

10:00 a.m. Garden Walk 60 min| Great Hall

#### **PM** Activities

2:00 p.m. Garden Walk: Aroids 60 min | Great Hall

3:30 p.m. Ranch Walk 60 min| Great Hall 7:00 a.m. Morning Meditation and Yoga 60 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m. silent Meditation 30 min

11:00 a.m. Special Guest Lecture ~ Reading Between the Signs 60 min | Flex 1 7:30 a.m. The Daily Warm-up 30 min| M2

10:00 a.m. **Primal Basics** 60 min | M2

11:30 a.m.Getting Started with Meditation60 min | Yoga Pavilion

2:00 p.m. Advanced Vinyasa 60 60 min | Yoga Pavilion

4:00 p.m. Aerobic Conditioning 30 min| M2 2:30 p.m. Functional Fascia 60 min| M2

4:00 p.m. Deep Relaxation 60 min | Yoga Pavilion

## February 12 Saturday

#### **PM** Activities

5:30 p.m. Meditation on The Elements 30 min

## February 13 Sunday

#### AM Activities

7:00 a.m. Morning Meditation and Yoga 60 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m. Kettlebell Basics 60 min| M2

10:00 a.m. Mobilize 30 min| M2

#### **PM** Activities

2:00 p.m. Garden Walk 60 min| Great Hall

4:00 p.m. Anaerobic Conditioning 30 min| Exercise Pavillion 7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike

8:30 a.m. silent Meditation 30 min

10:00 a.m. Yoga Basics 60 min | Yoga Pavilion

2:00 p.m. **Restorative Aerial Yoga** 90 min| Yoga Pavilion

4:00 p.m. Meditation on The Elements 30 min 7:30 a.m. The Daily Warm-up 30 min| M2

8:30 a.m. Ranch Walk 60 min| Great Hall

11:30 a.m. Mindfulness for Everyday Living 60 min | Yoga Pavilion

2:30 p.m. Functional Fascia 60 min| M2

4:15 p.m. Wellness Hour - Q&A with Dr. Vishal Patel 60 min| Great Hall

#### **PM** Activities

4:30 p.m. Deep Relaxation 60 min| Yoga Pavilion 6:00 p.m. **Open Sky Meditation** 30 min

## February 14 Monday

#### AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike 150 min

8:30 a.m. Meditation on The Elements 30 min 7:30 a.m. Balance Basics 30 min| M2

9:30 a.m. Sensory Walking Meditation 30 min| Swimming Pool 8:30 a.m. Target Activations 60 min | M2

10:30 a.m. Getting Started with Meditation 60 min | Yoga Pavilion

#### **PM** Activities

2:00 p.m. Garden Walk: The World of Flowers 60 min | Great Hall

4:30 p.m. Art Walk Tour 60 min| Great Hall 2:30 p.m. Functional Fascia 60 min| M2

5:30 p.m. Deep Relaxation 60 min| Yoga Pavilion 3:30 p.m. **Tai Chi** 60 min| M1