7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

9:30 a.m.

Restorative Aerial Yoga

90 min | Yoga Pavilion

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min

8:30 a.m.

Target Activations

60 min | M2

10:30 a.m.

Sensory Walking Meditation

30 min | Swimming Pool

PM Activities

2:00 p.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

4:00 p.m.

Applying Heart Rate to Anaerobic

Conditioning

30 min | Exercise Pavillion

2:30 p.m.

Kettlebell Basics

60 min | M2

4:00 p.m.

Deep Relaxation

60 min | Yoga Pavilion

7:00 a.m.

Morning Meditation and Yoga

60 min | Yoga Pavilion

9:00 a.m.

Garden Walk: The World of Flowers

60 min

3:30 p.m. Forest Bathing

90 min

6:00 p.m.

Open Sky Meditation

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

Minimalist Resistance Training

60 min | M2

8:30 a.m.

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike 150 min

9:00 a.m.

Hale Tour 30 min

Balance Basics 30 min | M2

7:30 a.m.

10:30 a.m.

Mindfulness for Everyday Living

60 min | Yoga Pavilion

PM Activities

1:30 p.m. **Garden Walk**

60 min | Great Hall

3:30 p.m. Tai Chi 60 min | M1

2:30 p.m. **Functional Fascia** 60 min | M2

4:00 p.m. **Applying Heart Rate to Aerobic**

Conditioning 30 min | M2

3:30 p.m.

Getting Started with Compassion

60 min | Yoga Pavilion

4:30 p.m. **Art Walk Tour** 60 min | Great Hall

SENSEI

May 3 Tuesday

AM Activities

10:00 a.m.

Hale Tour

30 min | Hale 8

10:00 a.m.

Minimalist Resistance Training

60 min | M2

10:30 a.m.

Getting Started with Meditation

60 min | Yoga Pavilion

PM Activities

1:30 p.m.

Meditation on The Elements

30 min | Yoga Pavilion

2:30 p.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min

3:30 p.m.

Freeing Yourself from Stories

60 min | Yoga Pavilion

SENSEI

May 4 Wednesday

AM Activities

7:00 a.m.

Morning Meditation and Yoga

60 min | Yoga Pavilion

7:00 a.m.

Private Group Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

9:00 a.m.

Hale Tour

30 min | Hale 8

10:30 a.m.

Silent Meditation

30 min

PM Activities

3:30 p.m.

Tai Chi

60 min | M1

4:00 p.m.

Deep Relaxation

60 min | Yoga Pavilion

6:00 p.m.

Open Sky Meditation

7:00 a.m.

Morning Meditation and Yoga

60 min | Yoga Pavilion

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

8:30 a.m.

Silent Meditation

30 min

8:30 a.m.

Minimalist Resistance Training

60 min | M2

9:00 a.m. Hale Tour

30 min | Hale 8

9:00 a.m.

Forest Bathing 90 min

10:00 a.m.

Functional Fascia

60 min | M2

PM Activities

12:00 p.m.

Garden Walk

60 min | Great Hall

2:30 p.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min| Great Hall

2:30 p.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min

4:00 p.m.

Ranch Walk

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

9:00 a.m.

Hale Tour

30 min | Hale 8

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min

7:00 a.m.

Morning Meditation and Yoga

60 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m.

Silent Meditation

30 min

8:30 a.m.

Target Activations

60 min | M2

PM Activities

2:00 p.m.

Garden Walk

60 min

3:00 p.m.

Art Walk Tour

60 min

3:30 p.m.

Tai Chi

60 min | M1

5:30 p.m.

Restorative Yoga

60 min | Yoga Pavilion

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

7:30 a.m.

Balance Basics

30 min | M2

9:00 a.m.

Garden Walk

60 min

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min

7:00 a.m.

Morning Meditation and Yoga

60 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m.

Kettlebell Basics

60 min | M2

9:00 a.m.

Hale Tour

30 min | Tours

10:30 a.m.

Getting Started with Meditation

60 min | Yoga Pavilion

PM Activities

2:00 p.m.

Minimalist Resistance Training

60 min | M2

2:00 p.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

3:00 p.m.

Forest Bathing

90 min

6:00 p.m.

Open Sky Meditation