June 8 Wednesday

AM Activities

7:00 a.m.

Morning Meditation and Yoga

60 min | Yoga Pavilion

10:00 a.m.

Yoga Basics

60 min | Yoga Pavilion

10:30 a.m.

Sensory Walking Meditation

30 min | Swimming Pool

10:45 a.m.

Making Sense of Wearables

45 min | Flex 1

PM Activities

4:00 p.m.

Deep Relaxation

60 min | Yoga Pavilion

5:30 p.m.

Restorative Yoga

60 min | Yoga Pavilion

6:00 p.m.

Open Sky Meditation

30 min

June 9 Thursday

AM Activities

7:00 a.m.

Morning Meditation and Yoga

60 min | Yoga Pavilion

9:00 a.m.

Forest Bathing

90 min

8:30 a.m.

Silent Meditation

30 min

9:30 a.m.

Advanced Vinyasa 75

75 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m.

Minimalist Resistance Training

60 min | M2

10:00 a.m.

Functional Fascia

60 min | M2

PM Activities

2:30 p.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

2:30 p.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min

2:30 p.m.

Garden Walk

60 min

4:00 p.m.

Ranch Walk

60 min

4:00 p.m.

Sensei Yoga Flow

June 10 Friday

AM Activities

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

9:30 a.m.

Yoga Basics

60 min | Yoga Pavilion

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min

8:30 a.m.

Silent Meditation

30 min

7:00 a.m.

Morning Meditation and Yoga

60 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m.

Target Activations

60 min | M2

PM Activities

2:00 p.m.

Tai Chi

60 min | M1

3:00 p.m. Art Walk Tour

60 min | Great Hall

4:00 p.m.

Yin Yoga

June 11 Saturday

AM Activities

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

7:30 a.m.

Balance Basics

30 min | M2

10:00 a.m.

Applying Heart Rate to Aerobic

Conditioning

30 min | M2

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min

8:30 a.m.

Kettlebell Basics

60 min | M2

10:30 a.m.

Getting Started with Meditation

60 min | Yoga Pavilion

PM Activities

2:00 p.m.

Minimalist Resistance Training

60 min | M2

4:00 p.m.

2:00 p.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

6:00 p.m.

Ranch Walk Open Sky Meditation

60 min | Great Hall 30 min | Yoga Pavilion 7:00 a.m.

Morning Meditation and Yoga

60 min | Yoga Pavilion

9:00 a.m.

Garden Walk

60 min

2:30 p.m.

Garden Walk: Aroids

60 min | Great Hall

June 12 Sunday

AM Activities

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

10:30 a.m.

Sensory Walking Meditation

30 min | Swimming Pool

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min

8:30 a.m.

Target Activations

60 min | M2

7:00 a.m.

Morning Meditation and Yoga

60 min | Yoga Pavilion

9:00 a.m.

Garden Walk: The World of Flowers

60 min

PM Activities

2:00 p.m.

Yin Yoga

60 min | Yoga Pavilion

4:00 p.m.

Deep Relaxation

60 min | Yoga Pavilion

2:30 p.m.

Functional Fascia

60 min | M2

4:00 p.m.

Mobilize

30 min | M2

3:30 p.m.

Forest Bathing

90 min

6:00 p.m.

Open Sky Meditation

30 min

AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

7:00 a.m.

Morning Meditation and Yoga

60 min | Yoga Pavilion

7:30 a.m.

Mobilize

30 min | M2

8:30 a.m.

Minimalist Resistance Training

60 min | M2

10:30 a.m.

Mindfulness for Everyday Living

60 min | Yoga Pavilion

PM Activities

2:00 p.m.

Tai Chi

60 min | Swimming Pool

2:00 p.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

2:30 p.m.

Functional Fascia

60 min | M2

3:30 p.m.

Getting Started with Compassion

60 min | Yoga Pavilion

4:00 p.m.

Applying Heart Rate to Aerobic

Conditioning

30 min | M2

4:30 p.m.

Art Walk Tour

60 min | Great Hall

5:30 p.m.

Restorative Yoga

June 14 Tuesday

AM Activities

10:00 a.m.

Core Strength

60 min| M2

10:30 a.m.

Getting Started with Meditation

60 min | Yoga Pavilion

PM Activities

2:30 p.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min| Great Hall

2:30 p.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min

3:30 p.m.

Freeing Yourself from Stories

60 min | Yoga Pavilion

5:30 p.m.

Yin Yoga