September 1 Thursday

AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike 150 min| Great Hall

8:30 a.m. Sensei Yoga Flow 60 min | Yoga Pavilion

10:30 a.m. Freeing Yourself from Stories 60 min | Yoga Pavilion

PM Activities

2:00 p.m. Koloiki Ridge Hike 150 min| Great Hall

4:00 p.m. Sensei Yoga Flow 60 min | Yoga Pavilion

6:00 p.m. **Open Sky Meditation** 30 min 7:30 a.m. The Daily Warm-up 30 min| M2

8:30 a.m. Meditation on The Elements 30 min

11:30 a.m. Ranch Walk 60 min| Great Hall

2:00 p.m. Functional Fascia

4:00 p.m. Garden Walk: The World of Flowers 60 min

8:30 a.m. Minimalist Resistance Training 60 min | M2

9:00 a.m. Forest Bathing 90 min

2:00 p.m. Deep Relaxation 60 min | Yoga Pavilion

5:30 p.m. Restorative Yoga 60 min| Yoga Pavilion

September 2 Friday

AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike

8:30 a.m. Target Activations 60 min| M2

11:15 a.m. Restorative Yoga 60 min| Yoga Pavilion

PM Activities

2:00 p.m. Minimalist Resistance Training 60 min| M2

3:00 p.m. Art Walk Tour 60 min| Great Hall

5:00 p.m. Deep Relaxation 60 min | Yoga Pavilion 7:00 a.m. Morning Meditation and Yoga 60 min | Yoga Pavilion

9:45 a.m. Yoga Basics 60 min| Yoga Pavilion 7:30 a.m. The Daily Warm-up 30 min | M2

10:00 a.m. Sensory Walking Meditation 30 min | Swimming Pool

2:00 p.m. Garden Walk: Aroids 60 min| Great Hall

3:30 p.m. Functional Fascia 60 min| M2

6:00 p.m. **Open Sky Meditation** 30 min 3:00 p.m. Mindfulness for Everyday Living 60 min | Yoga Pavilion

3:30 p.m. Forest Bathing 90 min

September 3 Saturday

AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike 150 min| Great Hall

9:00 a.m. Forest Bathing 90 min

PM Activities

2:00 p.m. Ranch Walk 60 min| Great Hall

4:00 p.m. Garden Walk: Aroids 60 min| Great Hall 7:00 a.m. Morning Meditation and Yoga 60 min | Yoga Pavilion

11:30 a.m. **Strength Circuit** 60 min| M2 7:30 a.m. The Daily Warm-up 30 min | M2

11:45 a.m. Sensory Walking Meditation 30 min | Swimming Pool

2:00 p.m. Functional Fascia 60 min| M2

4:00 p.m. **Restorative Aerial Yoga** 60 min | Yoga Pavilion 2:00 p.m. Yoga Basics 60 min | Yoga Pavilion

5:00 p.m. **Open Sky Meditation** 30 min

September 4 Sunday

AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike 150 min

8:30 a.m. **Advanced Vinyasa 60** 60 min | Yoga Pavilion

7:30 a.m. The Daily Warm-up 30 min | M2

8:30 a.m. **Balance Basics** 30 min | M2

9:00 a.m. Garden Walk: The World of Flowers Core Strength 60 min | Great Hall

10:30 a.m. 60 min | M2

10:30 a.m. **Sensory Walking Meditation** 30 min | Swimming Pool

PM Activities

1:30 p.m. Yin Yoga 60 min | Yoga Pavilion

3:30 p.m. **Restorative Aerial Yoga** 60 min | Yoga Pavilion

6:00 p.m. **Open Sky Meditation** 30 min

2:00 p.m. **Functional Fascia** 60 min | M2

4:00 p.m. **Deep Relaxation** 60 min | M2

3:30 p.m. **Forest Bathing** 90 min

5:30 p.m. **Restorative Aerial Yoga** 60 min | Yoga Pavilion

September 5 Monday

AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike 150 min| Great Hall

8:30 a.m. Target Activations 60 min| M2

10:30 a.m. Strength Circuit 60 min | M2

PM Activities

1:30 p.m. Sensory Walking Meditation 30 min| Swimming Pool

4:00 p.m. Getting Started with Meditation 60 min| M1

5:00 p.m. Restorative Yoga 60 min| Yoga Pavilion 7:00 a.m. Morning Meditation and Yoga 60 min | Yoga Pavilion

9:00 a.m. Forest Bathing 90 min 7:30 a.m. The Daily Warm-up 30 min | M2

10:30 a.m. Meditation on The Elements 30 min

2:00 p.m. Functional Fascia

4:00 p.m. Tai Chi 60 min| M2

6:00 p.m. **Open Sky Meditation** 30 min 3:30 p.m. Yoga Basics 60 min | Yoga Pavilion

4:30 p.m. Art Walk Tour 60 min| Great Hall

September 6 Tuesday

AM Activities

7:00 a.m. Morning Meditation and Yoga 60 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m. Sensory Walking Meditation 30 min| Swimming Pool

PM Activities

2:00 p.m. Functional Fascia 60 min| M2

6:00 p.m. **Open Sky Meditation** 30 min 7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike 150 min| Great Hall

8:30 a.m. Minimalist Resistance Training 60 min | M2 7:30 a.m. The Daily Warm-up 30 min| M2

10:30 a.m. **Core Strength** 60 min| M2

3:30 p.m. Deep Relaxation 60 min | Yoga Pavilion 4:00 p.m. Yin Yoga 60 min| M2

September 7 Wednesday

AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike 150 min | Great Hall

8:30 a.m. **Balance Basics** 30 min | M2

10:00 a.m. **Hale Tour** 30 min | Tours

PM Activities

1:30 p.m. **Deep Relaxation** 60 min | Yoga Pavilion 2:00 p.m. **Functional Fascia** 60 min | M2

8:30 a.m. **Silent Meditation** 30 min

10:00 a.m. **Getting Started with Compassion** 60 min | M1

11:30 a.m. Yin Yoga 60 min | Yoga Pavilion

4:00 p.m. Tai Chi 60 min | M2

6:00 p.m. **Open Sky Meditation** 30 min

7:00 a.m.

9:30 a.m.

60 min | M2

11:00 a.m.

Conditioning

30 min | M2

Kettlebell Basics

60 min | Yoga Pavilion

Morning Meditation and Yoga

Applying Heart Rate to Anaerobic