### March 8 Wednesday

#### **AM Activities**

7:00 a.m.

**Morning Meditation and Yoga** 

60 min | Yoga Pavilion

7:00 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

8:00 a.m.

**Strength Circuit** 

60 min | M2

10:30 a.m.

Mobilize

30 min | M2

**PM** Activities

12:30 p.m.

**Meditation on The Elements** 

30 min | M1

1:00 p.m.

**Applying Heart Rate to Anaerobic** 

Conditioning

30 min | M2

2:00 p.m.

**Functional Fascia** 

60 min | M2

2:00 p.m.

**Art Walk Tour** 

60 min | Great Hall

2:00 p.m.

**Balance Basics** 

30 min | M1

2:30 p.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

5:30 p.m.

**Open Sky Meditation** 

30 min | Yoga Pavilion

## March 9 Thursday

#### **AM Activities**

7:00 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

9:00 a.m.

**Mindfulness for Everyday Living** 

60 min | Yoga Pavilion

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

9:00 a.m.

**Forest Bathing** 

90 min | Onsen Kiosk

8:00 a.m.

**Target Activations** 

60 min | M2

11:30 a.m.

**Sensory Walking Meditation** 

30 min | Swimming Pool

**PM** Activities

1:00 p.m.

**Garden Walk: Aroids** 

60 min | Great Hall

2:00 p.m.

**Functional Fascia** 

60 min | M2

5:00 p.m.

**Restorative Aerial Yoga** 

60 min | Yoga Pavilion

5:30 p.m.

**Open Sky Meditation** 

30 min

#### **AM Activities**

7:00 a.m. The Daily Warm-up

30 min | M2

9:00 a.m.

**Minimalist Resistance Training** 

60 min | M2

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

8:00 a.m.

**Balance Basics** 

30 min| M2

9:00 a.m.

**Getting Started with Compassion** 

60 min | Yoga Pavilion

**PM** Activities

12:00 p.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

2:00 p.m.

Garden Walk: The World of Flowers Strength Circuit

60 min | Great Hall

2:00 p.m.

60 min | M2

4:00 p.m.

**Restorative Aerial Yoga** 

90 min | Yoga Pavilion

## March 11 Saturday

#### **AM Activities**

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

8:30 a.m.

60 min| M2

Primal Basics

7:00 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

7:00 a.m.

**Yoga Basics** 

60 min | Yoga Pavilion

9:00 a.m.

**Forest Bathing** 

90 min | Onsen Kiosk

**PM** Activities

1:00 p.m.

Garden Walk

60 min | Great Hall

2:00 p.m.

**Functional Fascia** 

60 min | M2

4:00 p.m.

**Restorative Aerial Yoga** 

60 min | Yoga Pavilion

6:00 p.m.

**Open Sky Meditation** 

30 min

### March 12 Sunday

#### **AM Activities**

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

7:00 a.m.

**Morning Meditation and Yoga** 

60 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

9:00 a.m.

Forest Bathing

90 min| Onsen Kiosk

9:00 a.m.

Yoga Basics

60 min | Yoga Pavilion

9:30 a.m.

**Primal Basics** 

60 min| M2

10:30 a.m. Freeing Yourself from Stories

60 min | Yoga Pavilion

11:00 a.m.

**Balance Basics** 

30 min| M2

**PM Activities** 

1:00 p.m.

Garden Walk: The World of Flowers

60 min | Great Hall

2:00 p.m.

Yin Yoga

60 min | Yoga Pavilion

4:30 p.m.

**Restorative Aerial Yoga** 

60 min | Yoga Pavilion

4:30 p.m.

**Open Sky Meditation** 

30 min| M1

## March 13 Monday

#### **AM Activities**

7:00 a.m.

**Morning Meditation and Yoga** 

60 min | Yoga Pavilion

7:00 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min

8:00 a.m.

**Target Activations** 

60 min | M2

11:00 a.m.

**Sensory Walking Meditation** 

30 min | Swimming Pool

**PM** Activities

2:00 p.m.

**Functional Fascia** 

60 min | M2

2:00 p.m. Ranch Walk

60 min | Great Hall

4:00 p.m.

Tai Chi

60 min | M2

5:30 p.m.

**Open Sky Meditation** 

30 min

### March 14 Tuesday

#### **AM Activities**

7:00 a.m.

**Morning Meditation and Yoga** 

60 min | Yoga Pavilion

7:00 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

8:00 a.m.

**Core Strength** 

60 min | M2

9:00 a.m.

**Yoga Basics** 

60 min | Yoga Pavilion

9:30 a.m.

**Minimalist Resistance Training** 

60 min | M2

11:00 a.m.

**Getting Started with Compassion** 

60 min | M1

**PM Activities** 

1:00 p.m.

Yin Yoga

60 min | Yoga Pavilion

2:00 p.m.

**Primal Basics** 

60 min | M2

4:00 p.m.

**Restorative Yoga** 

60 min | Yoga Pavilion

6:00 p.m.

**Open Sky Meditation** 

30 min | M1

6:00 p.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion