April 1 Saturday

AM Activities

7:00 a.m.

Freeing Yourself from Stories

60 min | M1

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

9:00 a.m.

Silent Meditation

30 min

11:30 a.m.

Genuine Happiness: A Guide to

Inner Joy

30 min | Great Hall - Sitting Area

7:00 a.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

8:00 a.m.

Ranch Walk

60 min

10:00 a.m.

Minimalist Resistance Training

60 min | M2

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

8:30 a.m.

Core Strength

60 min| M2

10:30 a.m.

Garden Walk: The World of Flowers

60 min | Great Hall

PM Activities

1:00 p.m.

Functional Fascia

60 min | M2

2:00 p.m.

Getting Started with Compassion

60 min | Yoga Pavilion

2:30 p.m.

Applying Heart Rate to Anaerobic

Conditioning

30 min | M2

4:30 p.m.

Restorative Aerial Yoga

60 min | Yoga Pavilion

AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

8:30 a.m. **Strength Circuit**

60 min | M2

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

10:30 a.m. **Garden Walk**

60 min | Great Hall

8:00 a.m.

Ranch Walk

60 min

10:30 a.m.

Freeing Yourself from Stories

60 min | M2

11:30 a.m.

Strength Training: Transforming Your Body and Mind

30 min | Great Hall - Sitting Area

PM Activities

2:00 p.m.

Art Walk Tour 60 min | Great Hall 2:00 p.m. **Primal Basics**

60 min | M2

4:00 p.m.

Deep Relaxation

60 min | M2

6:00 p.m.

Open Sky Meditation

30 min

April 3 Monday

AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

9:00 a.m.

Sensory Walking Meditation

30 min | Swimming Pool

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

10:00 a.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m.

Primal Basics

60 min | M2

10:30 a.m.

Getting Started with Meditation

60 min | M2

PM Activities

12:00 p.m.

Garden Walk: Aroids

60 min | Great Hall

2:30 p.m.

Mobilize

30 min | M2

6:00 p.m.

Meditation on The Elements

30 min | Yoga Pavilion

1:00 p.m.

Functional Fascia

60 min | M2

3:00 p.m.

Yin Yoga

60 min | Yoga Pavilion

2:00 p.m.

Art Walk Tour

60 min | Great Hall

4:00 p.m.

Getting Started with Compassion

60 min | M1

April 4 Tuesday

AM Activities

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

8:30 a.m.

Target Activations

60 min | M2

10:30 a.m.

Mindfulness for Everyday Living

60 min | Yoga Pavilion

11:30 a.m.

Dream On: Navigating the Challenges of Sleep

30 min | Great Hall - Sitting Area

PM Activities

1:00 p.m.

Strength Circuit

60 min | M2

2:30 p.m.

Applying Heart Rate to Aerobic

Conditioning

30 min | M2

3:00 p.m.

Restorative Yoga

60 min | Yoga Pavilion

4:00 p.m.

Deep Relaxation 60 min | M2

6:00 p.m.

Open Sky Meditation

30 min | Yoga Pavilion

April 5 Wednesday

AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike

150 min| Great Hall

10:00 a.m.

Advanced Vinyasa 60

60 min | Yoga Pavilion

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

10:00 a.m.

Minimalist Resistance Training

60 min | M2

8:30 a.m.

Core Strength

60 min | M2

10:30 a.m.

Sensory Walking Meditation

30 min | Swimming Pool

PM Activities

1:00 p.m.

Functional Fascia

60 min | M2

4:00 p.m.

Mindfulness for Everyday Living

60 min| M2

2:30 p.m.

Mobilize

30 min| M2

6:00 p.m.

Meditation on The Elements

30 min

3:00 p.m.

Restorative Aerial Yoga 60 min | Yoga Pavilion

April 6 Thursday

AM Activities

7:00 a.m.

Mindfulness for Everyday Living

60 min | Yoga Pavilion

8:00 a.m.

Forest Bathing

90 min | Onsen Kiosk

9:00 a.m.

Meditation on The Elements

30 min | Yoga Pavilion

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

8:30 a.m.

Strength Circuit

60 min | M2

10:30 a.m.

Sensory Walking Meditation

30 min | Swimming Pool

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min| M2

8:30 a.m.

Morning Meditation and Yoga

60 min | M1

11:00 a.m.

Ranch Walk

60 min | Great Hall

PM Activities

2:00 p.m.

Functional Fascia

60 min | M2

3:00 p.m.

Yin Yoga

60 min | Yoga Pavilion

4:00 p.m.

Deep Relaxation

60 min | M2

6:00 p.m.

Open Sky Meditation

30 min

AM Activities

7:00 a.m.

Getting Started with Meditation

60 min | M1

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

7:00 a.m.

Morning Meditation and Yoga

60 min | Yoga Pavilion

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min| M2

8:30 a.m. Primal Basics

60 min | M2

10:00 a.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

11:30 a.m.

Gut Instinct: Understanding Your

Microbiome

30 min | Great Hall - Sitting Area

PM Activities

12:00 p.m.

Restorative Aerial Yoga

60 min | Yoga Pavilion

12:00 p.m.

Garden Walk: The World of Flowers

60 min | Great Hall

1:00 p.m.

Functional Fascia

60 min | M2

2:00 p.m.

Deep Relaxation

60 min | M1

2:30 p.m.

Mobilize30 min | M2

4:00 p.m.

Tai Chi

60 min | M1