#### **AM Activities**

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

10:00 a.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

8:30 a.m.

**Target Activations** 

60 min | M2

10:30 a.m.

**Mindfulness for Everyday Living** 

60 min | M2

**PM** Activities

2:30 p.m.

**Functional Fascia** 

60 min| M2

3:00 p.m.

**Restorative Yoga** 

60 min | Yoga Pavilion

4:00 p.m.

**Deep Relaxation** 

60 min| M1

6:00 p.m.

**Open Sky Meditation** 

30 min | Yoga Pavilion

### June 7 Wednesday

#### **AM Activities**

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

8:30 a.m.

**Core Strength** 

60 min | M2

7:00 a.m.

**Morning Meditation and Yoga** 

60 min | Yoga Pavilion

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

10:00 a.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

10:30 a.m.

**Sensory Walking Meditation** 

30 min | Swimming Pool

**PM** Activities

12:00 p.m.

Yin Yoga

60 min | M1

12:00 p.m.

**Restorative Aerial Yoga** 

60 min | Yoga Pavilion

2:00 p.m.

**Functional Fascia** 

60 min | M2

3:00 p.m.

**Restorative Aerial Yoga** 

60 min | Yoga Pavilion

6:00 p.m.

**Meditation on The Elements** 

30 min | Yoga Pavilion

### June 8 Thursday

#### **AM Activities**

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

8:00 a.m.

**Forest Bathing** 

90 min | Onsen Kiosk

10:00 a.m.

**Strength Circuit** 

60 min | M2

**PM Activities** 

1:00 p.m.

**Functional Fascia** 

60 min | M2

6:00 p.m.

**Open Sky Meditation** 

30 min | Yoga Pavilion

7:00 a.m.

**Morning Meditation and Yoga** 

60 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m.

**Target Activations** 

60 min | M2

10:30 a.m.

**Sensory Walking Meditation** 

30 min | Swimming Pool

3:00 p.m.

Yin Yoga

60 min | Yoga Pavilion

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

10:00 a.m.

**Yoga Basics** 

60 min | Yoga Pavilion

11:00 a.m.

Ranch Walk

60 min | Great Hall

4:00 p.m.

**Deep Relaxation** 

60 min | M1

#### **AM Activities**

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

10:00 a.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

7:00 a.m.

**Morning Meditation and Yoga** 

60 min | Yoga Pavilion

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

11:00 a.m.

Popular Diets: The good, the bad,

and the fad

30 min | Great Hall - Sitting Area

**PM Activities** 

12:00 p.m.

**Restorative Aerial Yoga** 

60 min | Yoga Pavilion

12:00 p.m.

**Garden Walk: The World of Flowers** 

60 min | Great Hall

### June 10 Saturday

#### **AM Activities**

7:00 a.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m.

**Core Strength** 

60 min | M2

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

10:30 a.m.

**Garden Walk** 

60 min | Great Hall

8:00 a.m.

**Ranch Walk** 

60 min | Great Hall

11:00 a.m.

Genuine Happiness: A Guide to

**Inner Joy** 

30 min | Great Hall - Sitting Area

**PM** Activities

12:00 p.m.

Yin Yoga

60 min | Yoga Pavilion

2:00 p.m.

**Functional Fascia** 

60 min | M2

2:00 p.m.

**Deep Relaxation** 

60 min | Yoga Pavilion

2:30 p.m.

**Forest Bathing** 

90 min | Onsen Kiosk

### June 11 Sunday

#### **AM Activities**

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

8:30 a.m.

**Strength Circuit** 

60 min | M2

7:00 a.m.

**Morning Meditation and Yoga** 

60 min | Yoga Pavilion

9:00 a.m.

**Sensory Walking Meditation** 

30 min | Swimming Pool

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

10:30 a.m.

**Freeing Yourself from Stories** 

60 min | M1

**PM** Activities

12:00 p.m.

**Garden Walk** 

60 min | Great Hall

6:00 p.m.

**Open Sky Meditation** 

30 min

2:00 p.m. **Art Walk Tour** 

60 min | Great Hall

4:00 p.m.

**Deep Relaxation** 

60 min | M1

### June 12 Monday

#### **AM Activities**

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike 150 min | Great Hall

10:00 a.m.

Sensei Yoga Flow 60 min | Yoga Pavilion

**PM** Activities

2:00 p.m. **Functional Fascia** 60 min | M2

6:00 p.m. **Gong Sound Bath** 60 min | Yoga Pavilion

7:30 a.m. The Daily Warm-up

30 min | M2

10:30 a.m. **Forest Bathing** 90 min | Onsen Kiosk

3:00 p.m. Yin Yoga

60 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m. **Primal Basics** 60 min| M2

4:00 p.m.

**Getting Started with Compassion** 

60 min| M1