AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike 150 min| Great Hall

11:00 a.m. Genuine Happiness: A Guide to Inner Joy 30 min | Great Hall - Sitting Area

7:30 a.m. The Daily Warm-up 30 min| M2

9:00 a.m. Getting Started with Compassion 60 min | Yoga Pavilion

PM Activities

12:00 p.m. Sensei Yoga Flow 60 min | Yoga Pavilion

2:00 p.m. Deep Relaxation 60 min | Yoga Pavilion 12:30 p.m. Minimalist Resistance Training 60 min| M2

2:00 p.m. Functional Fascia 60 min| M2 1:30 p.m. Forest Bathing 90 min| Onsen Kiosk

AM Activities

7:00 a.m.

Morning Meditation and Yoga 60 min| Yoga Pavilion

8:00 a.m. Ranch Walk 60 min| Great Hall

10:00 a.m. Garden Walk 60 min| Great Hall

PM Activities

2:00 p.m. Functional Fascia 60 min| M2

6:00 p.m. **Open Sky Meditation** 30 min 7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike

8:30 a.m. Primal Basics 60 min | M2

10:00 a.m. Mobilize 30 min| M2

2:00 p.m. Restorative Yoga 60 min| Yoga Pavilion 7:30 a.m. The Daily Warm-up 30 min| M2

9:00 a.m. Sensei Yoga Flow 60 min | Yoga Pavilion

10:30 a.m. Sensory Walking Meditation 30 min| Swimming Pool

4:00 p.m. Deep Relaxation 60 min| M1

AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike 150 min| Great Hall

PM Activities

12:00 p.m. Restorative Aerial Yoga 60 min | Yoga Pavilion

4:00 p.m. Freeing Yourself from Stories 60 min| M1 7:30 a.m. The Daily Warm-up 30 min| M2 10:00 a.m. Sensei Yoga Flow 60 min | Yoga Pavilion

1:00 p.m. Balance Basics 30 min| M2

6:00 p.m. Gong Sound Bath 60 min | Yoga Pavilion 3:30 p.m. Yin Yoga 60 min| Yoga Pavilion

6:00 p.m. Silent Meditation 30 min| M1

July 11 Tuesday

AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike 150 min| Great Hall

10:30 a.m. Forest Bathing 90 min| Onsen Kiosk 7:30 a.m. The Daily Warm-up 30 min| M2 10:00 a.m. Advanced Vinyasa 60 60 min | Yoga Pavilion

11:00 a.m.Beyond Motivation: The Science of Habit Formation30 min | Great Hall - Sitting Area

PM Activities

12:00 p.m. Yoga Basics 60 min | Yoga Pavilion

4:00 p.m. Deep Relaxation 60 min | M1 2:00 p.m. Functional Fascia 60 min| M2

6:00 p.m. **Open Sky Meditation** 30 min 3:00 p.m. Restorative Yoga 60 min| Yoga Pavilion

July 12 Wednesday

AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike 150 min| Great Hall

9:00 a.m. **Core Strength** 60 min| M2

7:00 a.m. Morning Meditation and Yoga 60 min | Yoga Pavilion

10:00 a.m. Yoga Basics 60 min| Yoga Pavilion 7:30 a.m. The Daily Warm-up 30 min| M2

10:30 a.m. Forest Bathing 90 min| Onsen Kiosk

PM Activities

12:00 p.m. Restorative Aerial Yoga 60 min | Yoga Pavilion

2:00 p.m. Beyond Boundaries: Transforming Through Challenge 60 min | Exercise Pavillion

6:00 p.m. Meditation on The Elements 30 min 2:00 p.m. Functional Fascia 60 min| M2

3:30 p.m. Restorative Yoga 60 min| Yoga Pavilion 2:00 p.m. Sensory Walking Meditation 30 min | Swimming Pool

4:00 p.m. Mindfulness for Everyday Living 60 min | M1

AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike 150 min

8:30 a.m. Mobilize 30 min| M2

PM Activities

1:30 p.m. Forest Bathing 90 min| Onsen Kiosk

3:00 p.m. Yin Yoga 60 min | Yoga Pavilion 7:00 a.m. Morning Meditation and Yoga 60 min | Yoga Pavilion

10:00 a.m. Advanced Vinyasa 60 60 min | Yoga Pavilion 7:30 a.m. The Daily Warm-up 30 min | M2

10:00 a.m. Garden Walk: The World of Flowers 60 min | Great Hall

2:00 p.m. Functional Fascia 60 min| M2

4:00 p.m. Deep Relaxation 60 min| M1 2:30 p.m. Sensory Walking Meditation 30 min | Swimming Pool

6:00 p.m. **Open Sky Meditation** 30 min

July 14 Friday

AM Activities

7:00 a.m.

Morning Meditation and Yoga 60 min| Yoga Pavilion

8:30 a.m. Forest Bathing 90 min| Onsen Kiosk 7:30 a.m. The Daily Warm-up 30 min| M2

9:00 a.m. Meditation on The Elements 30 min 8:30 a.m. **Strength Circuit** 60 min| M2

10:00 a.m. Sensei Yoga Flow 60 min | Yoga Pavilion

11:00 a.m. Gut Instinct: Understanding Your Microbiome 30 min | Great Hall - Sitting Area 11:30 a.m. Mobilize 30 min| M2

PM Activities

12:00 p.m. Restorative Aerial Yoga 60 min | Yoga Pavilion 1:00 p.m. Garden Walk: Aroids 60 min 2:00 p.m. Deep Relaxation 60 min| M1

2:00 p.m. Restorative Yoga 60 min| Yoga Pavilion