September 1 Friday

AM Activities

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

8:30 a.m.

Meditation on The Elements

30 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m.

Strength Circuit

60 min | M2

8:30 a.m.

Forest Bathing

90 min | Onsen Kiosk

10:00 a.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

10:00 a.m.

Mobilize

30 min | M2

PM Activities

12:00 p.m.

Restorative Aerial Yoga

60 min | Yoga Pavilion

1:00 p.m.

Garden Walk: Aroids

60 min

1:00 p.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

2:00 p.m.

Deep Relaxation

60 min | Yoga Pavilion

September 2 Saturday

AM Activities

7:00 a.m. 9:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike Getting Started with Compassion

150 min | Great Hall 60 min | Yoga Pavilion

PM Activities

12:30 p.m. 1:30 p.m. 2:00 p.m.

Minimalist Resistance Training Forest Bathing Functional Fascia

60 min | M2 90 min | Onsen Kiosk 60 min | M2

September 3 Sunday

AM Activities

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min

8:30 a.m.

Primal Basics

60 min | M2

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

8:00 a.m.

Ranch Walk

60 min | Great Hall

10:00 a.m.

Garden Walk

60 min| Great Hall

10:30 a.m.

Sensory Walking Meditation

30 min | Swimming Pool

PM Activities

12:00 p.m.

Yin Yoga

60 min | Yoga Pavilion

1:00 p.m.

Applying Heart Rate to Anaerobic

Conditioning

30 min | M2

2:00 p.m.

Art Walk Tour

60 min | Great Hall

2:00 p.m.

Functional Fascia

60 min | M2

4:00 p.m.

Deep Relaxation

60 min | M1

6:00 p.m.

Open Sky Meditation

30 min

September 4 Monday

AM Activities

7:00 a.m. **Koloiki Ridge Hike** 150 min| Great Hall

8:30 a.m.

Strength Circuit

60 min | M2

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

10:00 a.m. Sensei Yoga Flow 60 min| Yoga Pavilion 8:00 a.m.

Forest Bathing

90 min | Onsen Kiosk

10:30 a.m.

Art Circle

60 min | Great Hall

PM Activities

12:00 p.m.

Restorative Aerial Yoga
60 min | Yoga Pavilion

12:00 p.m.

Forest Bathing

90 min | Onsen Kiosk

n. 1:30 p.m.

Sensory Walking Meditation

sen Kiosk 30 min | Swimming Pool

2:00 p.m.

Functional Fascia
60 min| M2

4:00 p.m. Freeing Yourself from Stories 60 min | M1

6:00 p.m.

Silent Meditation

30 min | M1

September 5 Tuesday

AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

8:30 a.m.

Minimalist Resistance Training

60 min | M2

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

10:00 a.m.

Advanced Vinyasa 60

60 min | Yoga Pavilion

8:00 a.m.

Art Walk Tour

60 min

10:00 a.m.

Garden Walk

60 min | Great Hall

10:30 a.m.

Sensory Walking Meditation

30 min | Swimming Pool

PM Activities

1:00 p.m.

Getting Started with Compassion

60 min | Yoga Pavilion

1:00 p.m.

Applying Heart Rate to Aerobic

Conditioning

30 min | M2

1:00 p.m.

Art Circle

60 min | Great Hall

2:00 p.m.

Functional Fascia

60 min | M2

3:00 p.m.

Restorative Yoga

60 min | Yoga Pavilion

6:00 p.m.

Open Sky Meditation

30 min

September 6 Wednesday

AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

10:00 a.m. Yoga Basics

60 min | Yoga Pavilion

11:30 a.m.

Balance Basics

30 min| M2

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

8:30 a.m.

Core Strength

60 min | M2

10:30 a.m.

Art Walk Tour

60 min | Great Hall

10:30 a.m.

Forest Bathing

90 min | Onsen Kiosk

PM Activities

12:00 p.m.

Restorative Aerial Yoga

60 min | Yoga Pavilion

12:30 p.m.

Primal Basics

60 min | M2

1:30 p.m.

Garden Walk

60 min

2:00 p.m.

Functional Fascia

60 min | M2

2:00 p.m.

Beyond Boundaries: Transforming

Through Challenge

60 min | Exercise Pavillion

4:00 p.m.

Mindfulness for Everyday Living

60 min | M1

September 7 Thursday

AM Activities

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min

9:30 a.m.

Sensory Walking Meditation

30 min | Swimming Pool

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

10:00 a.m.

Advanced Vinyasa 60

60 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m.

Target Activations

60 min | M2

10:30 a.m.

Forest Bathing

90 min | Onsen Kiosk

PM Activities

2:00 p.m.

Functional Fascia

60 min | Exercise Pavillion

4:00 p.m.

Deep Relaxation

60 min | M1

2:00 p.m.

Restorative Yoga

60 min | Yoga Pavilion

4:00 p.m.

Gong Sound Bath

60 min | Yoga Pavilion

3:00 p.m.

Yin Yoga

60 min | M2

6:00 p.m.

Open Sky Meditation

30 min