## December 1 Friday

### **AM Activities**

7:00 a.m.

**Morning Meditation and Yoga** 

60 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m.

**Forest Bathing** 

90 min | Onsen Kiosk

11:00 a.m.

**Gut Instinct: Understanding Your** 

Microbiome

30 min | Great Hall - Sitting Area

**PM** Activities

12:00 p.m.

**Garden Walk: Aroids** 

60 min | Great Hall

1:00 p.m.

**Deep Relaxation** 

60 min | M1

3:30 p.m.

**Gong Sound Bath** 

60 min | Yoga Pavilion

5:30 p.m.

**Open Sky Meditation** 

30 min | Yoga Pavilion

7:00 p.m.

**Gong Sound Bath** 

60 min | Yoga Pavilion

## December 2 Saturday

### **AM Activities**

7:00 a.m.

**Morning Meditation and Yoga** 

60 min | Yoga Pavilion

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

8:30 a.m.

**Strength Circuit** 

60 min| M2

11:00 a.m.

Genuine Happiness: A Guide to

**Inner Joy** 

30 min | Great Hall - Sitting Area

**PM Activities** 

1:00 p.m.

**Getting Started with Compassion** 

60 min | M1

3:30 p.m.

**Gong Sound Bath** 

60 min | Yoga Pavilion

5:30 p.m.

**Open Sky Meditation** 

30 min | Yoga Deck

7:00 p.m.

**Gong Sound Bath** 

60 min | Yoga Pavilion

## December 3 Sunday

### **AM Activities**

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike

150 min| Great Hall

8:30 a.m.

**Minimalist Resistance Training** 

60 min | M2

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min| M2

8:00 a.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

11:00 a.m.

Yin Yoga

60 min | Yoga Pavilion

11:00 a.m.

**Beyond Motivation: The Science of** 

**Habit Formation** 

30 min | Great Hall - Sitting Area

**PM** Activities

2:00 p.m.

**Art Walk Tour** 

60 min | Great Hall

3:30 p.m.

**Soothe Holiday Stress: Deep** 

Relaxation

60 min | M1

5:30 p.m.

**Meditation on The Elements** 

30 min | Yoga Deck

## December 4 Monday

### **AM Activities**

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

8:00 a.m.

**Ranch Walk** 

60 min | Great Hall

8:30 a.m.

**Holiday Hustle: Cardio Conditioning** 

30 min | M2

8:30 a.m.

**Festive Energizing Flow: Advanced** 

Vinyasa

60 min | Yoga Pavilion

10:00 a.m.

**Garden Walk** 

60 min | Great Hall

## **PM Activities**

1:30 p.m.

**Sensory Walking Meditation** 

30 min | Swimming Pool

1:30 p.m.

**Restorative Aerial Yoga** 

60 min | Yoga Pavilion

3:30 p.m.

**Floating Meditation** 60 min | Yoga Pavilion

3:30 p.m.

**Peace & Presence: Getting Started** 

with Mindfulness

60 min | M1

5:30 p.m.

**Open Sky Meditation** 30 min | Yoga Deck

## December 5 Tuesday

### **AM Activities**

7:00 a.m. 7:30 a.m. 8:30 a.m.

Koloiki Ridge Hike The Daily Warm-up Sensei Yoga Flow

150 min | Great Hall 30 min | M2 60 min | Yoga Pavilion

9:00 a.m. 11:30 a.m.

Tis the Season: Total Body Strength Garden Walk

Circuit 60 min | Great Hall

60 min| M2

**PM** Activities

1:30 p.m. 3:30 p.m.

Restorative Aerial Yoga Getting Started with Meditation

60 min | Yoga Pavilion 60 min | M1

# December 6 Wednesday

### **AM Activities**

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

8:30 a.m.

**Morning Meditation and Yoga** 

60 min | Yoga Pavilion

**PM** Activities

12:30 p.m.

**Forest Bathing** 

90 min | Onsen Kiosk

1:30 p.m.

**Restorative Aerial Yoga** 

60 min | Yoga Pavilion

3:30 p.m.

**Freeing Yourself from Stories** 

60 min | M1

5:30 p.m.

**Open Sky Meditation** 

30 min | Yoga Deck

# December 7 Thursday

### **AM Activities**

7:00 a.m. 7:30 a.m. 8:00 a.m. Koloiki Ridge Hike The Daily Warm-up Ranch Walk

150 min 30 min | M2 60 min | Great Hall

8:30 a.m. 10:00 a.m.

Tis the Season: Total Body Strength Garden Walk: The World of Flowers

Circuit 60 min | Great Hall

60 min | M2

**PM Activities** 

1:30 p.m. 2:00 p.m. 4:00 p.m.

Sensei Yoga Flow Functional Fascia Soothe Holiday Stress: Deep

60 min | Yoga Pavilion 60 min | M2 **Relaxation** 60 min | M1

6:00 p.m.

**Gong Sound Bath** 

60 min | Yoga Pavilion