## **AM Activities**

7:30 a.m. 8:30 a.m. 8:30 a.m.

The Daily Warm-up Forest Bathing Core Strength
30 min | M2 90 min | Onsen Kiosk 60 min | M2

### **PM** Activities

12:00 p.m.1:00 p.m.2:00 p.m.Garden Walk: The World of FlowersDeep RelaxationFunctional Fascia60 min | Great Hall60 min | Yoga Pavilion60 min | M2

5:45 p.m.

Hale Tour

30 min | Tours

# March 2 Saturday

8:30 a.m.

60 min | M2

**Strength Circuit** 

### **AM Activities**

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike

150 min| Great Hall

10:30 a.m.

Deep Relaxation

60 min | Yoga Pavilion

7:30 a.m.
The Daily Warm-up

30 min | M2

10:30 a.m. Functional Fascia

60 min | M2

**PM Activities** 

1:00 p.m.

**Getting Started with Compassion** 

60 min | Yoga Pavilion

# March 3 Sunday

### **AM Activities**

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

8:00 a.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m.

**Minimalist Resistance Training** 

60 min | M2

**PM Activities** 

2:00 p.m.

**Functional Fascia** 

60 min | M2

4:00 p.m.

**Deep Relaxation** 

60 min | M1

6:00 p.m.

**Meditation on The Elements** 

30 min | Yoga Deck

# March 4 Monday

#### **AM Activities**

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min| M2

9:00 a.m.

**Target Activations** 

60 min | M2

10:30 a.m.

**Yoga Basics** 

60 min | Yoga Pavilion

11:30 a.m.

**Sensory Walking Meditation** 

30 min | Swimming Pool

**PM** Activities

1:30 p.m.

**Restorative Aerial Yoga** 

60 min | Yoga Pavilion

3:30 p.m.

**Floating Meditation** 

60 min | Yoga Pavilion

4:00 p.m.

**Getting Started with Compassion** 

60 min | M1

6:00 p.m.

**Open Sky Meditation** 

30 min | Yoga Deck

# March 5 Tuesday

## **AM Activities**

7:30 a.m.
The Daily Warm-up

30 min | M2

8:30 a.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

11:00 a.m.

**Kettlebell Basics** 

60 min | M2

**PM** Activities

1:30 p.m.

Yin Yoga

60 min | Yoga Pavilion

2:00 p.m.

**Functional Fascia** 

60 min | M2

4:00 p.m.

**Getting Started with Meditation** 

60 min | M1

6:00 p.m.

**Meditation on The Elements** 

30 min| Yoga Deck

## March 6 Wednesday

#### **AM Activities**

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min | Great Hall

10:00 a.m.

**Forest Bathing** 

90 min | Onsen Kiosk

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

8:30 a.m.

**Morning Meditation and Yoga** 

60 min | Yoga Pavilion

10:30 a.m.

**Advanced Vinyasa 60** 

60 min | Yoga Pavilion

11:00 a.m.

**Minimalist Resistance Training** 

60 min | M2

**PM** Activities

1:30 p.m.

**Restorative Aerial Yoga** 

60 min | Yoga Pavilion

2:00 p.m.

**Functional Fascia** 

60 min | M2

3:30 p.m.

**Mindfulness for Everyday Living** 

60 min | M1

5:30 p.m.

**Open Sky Meditation** 

30 min | Yoga Deck

## March 7 Thursday

#### **AM Activities**

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike

150 min

8:30 a.m.

**Primal Basics** 

60 min | M2

10:30 a.m.

**Floating Meditation** 

60 min | Yoga Pavilion

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min| M2

8:30 a.m.

**Restorative Aerial Yoga** 

60 min | Yoga Pavilion

10:30 a.m.

3:30 p.m.

60 min | M1

**Deep Relaxation** 

**Sensory Walking Meditation** 

30 min | Swimming Pool

**PM Activities** 

2:00 p.m.

**Functional Fascia** 

60 min | M2

6:00 p.m.

**Gong Sound Bath** 

60 min | Yoga Pavilion

10:00 a.m.

8:00 a.m.

**Ranch Walk** 

Garden Walk

60 min | Great Hall

60 min | Great Hall

5:30 p.m.

Silent Meditation

30 min | M1