July 20 Saturday

AM Activities

8:00 a.m.

Private Yoga Class

60 min | Yoga Pavilion

8:15 a.m.

Cultivating Inner Peace: The Art of Forest Bathing

Self-Care

30 min | Garden Bar

8:30 a.m.

90 min | Onsen Kiosk

8:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

10:00 a.m.

Restorative Aerial Yoga (\$)

60 min | Yoga Pavilion

PM Activities

12:00 p.m.

Garden Walk

60 min

1:00 p.m.

Functional Fascia

60 min | M2

AM Activities

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike (\$)

150 min

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

8:00 a.m.

Morning Meditation and Yoga

60 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m.

Minimalist Resistance Training

60 min | M2

10:00 a.m.

Cultivating Genuine Happiness

60 min | Yoga Pavilion

11:00 a.m.

Art Walk Tour 60 min

11:30 a.m.

Garden Walk: The World of Flowers

60 min

PM Activities

1:00 p.m.

Restorative Aerial Yoga (\$)

60 min | Yoga Pavilion

2:00 p.m.

Functional Fascia

60 min | M2

3:00 p.m.

Yin Yoga

60 min | Yoga Pavilion

4:00 p.m.

Deep Relaxation

60 min | M1

6:00 p.m.

Meditation on The Elements

30 min | Yoga Deck

July 22 Monday

AM Activities

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

8:15 a.m.

Dream On: Navigating the Challenges of Sleep

30 min| Garden Bar

8:30 a.m.

Target Activations

60 min | M2

10:30 a.m.

Yoga Basics

60 min | Yoga Pavilion

10:30 a.m.

Sensory Walking Meditation

30 min | Swimming Pool

PM Activities

2:30 p.m.

Restorative Aerial Yoga (\$)

60 min | Yoga Pavilion

4:00 p.m.

Getting Started with Compassion

60 min | M1

6:00 p.m.

Open Sky Meditation

30 min | Yoga Deck

July 23 Tuesday

AM Activities

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike (\$)

150 min

8:30 a.m. Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

9:00 a.m.

Minimalist Resistance Training

60 min | M2

11:00 a.m.

Art Walk Tour

60 min

PM Activities

12:30 p.m.

Yin Yoga

60 min | Yoga Pavilion

2:00 p.m.

Functional Fascia

60 min | M2

4:00 p.m.

Getting Started with Meditation

60 min | M1

6:00 p.m.

Meditation on The Elements

30 min| Yoga Deck

July 24 Wednesday

AM Activities

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike (\$)

150 min

8:30 a.m.

Strength Circuit

60 min| M2

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

10:30 a.m.

Advanced Vinyasa 60

60 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m.

Morning Meditation and Yoga

60 min | Yoga Pavilion

10:30 a.m.

Forest Bathing

90 min | Onsen Kiosk

PM Activities

12:00 p.m.

Garden Walk: Aroids

60 min

4:00 p.m.

Mindfulness for Everyday Living

60 min| M1

1:30 p.m.

Functional Fascia

60 min | M2

6:00 p.m.

Open Sky Meditation

30 min | Yoga Deck

2:30 p.m.

Restorative Aerial Yoga (\$)

60 min | Yoga Pavilion

July 25 Thursday

AM Activities

7:00 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

8:00 a.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

10:30 a.m.

Garden Walk

60 min

10:30 a.m.

Freeing Yourself from Stories

60 min | M1

PM Activities

1:00 p.m.

Functional Fascia

60 min| M2

1:30 p.m.

Floating Meditation

60 min | Yoga Pavilion

3:30 p.m.

Deep Relaxation

60 min | M1

AM Activities

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike (\$)

150 min

8:15 a.m.

Gut Instinct: Understanding Your

Microbiome

30 min | Garden Bar

8:30 a.m.

Core Strength

60 min | M2

11:00 a.m.

Yoga Basics

60 min | Yoga Pavilion

PM Activities

12:00 p.m.

Garden Walk: Aroids

60 min

3:00 p.m.

Restorative Aerial Yoga (\$)

60 min | Yoga Pavilion

5:00 p.m.

Deep Relaxation

60 min | Yoga Pavilion