August 29 Thursday

AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike (\$) 150 min 7:30 a.m. The Daily Warm-up 30 min| M2 10:30 a.m. Garden Walk 60 min

PM Activities

1:30 p.m. Floating Meditation 60 min| Yoga Pavilion

2:00 p.m. Functional Fascia 60 min| M2 3:30 p.m. Deep Relaxation 60 min | M1

AM Activities

7:00 a.m. Morning Meditation and Yoga 60 min | Yoga Pavilion 7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike (\$) 150 min

8:15 a.m. Gut Instinct: Understanding Your Microbiome 30 min| Garden Bar

PM Activities

12:00 p.m. Garden Walk: Aroids 60 min

4:00 p.m. Gong Sound Bath 60 min | Yoga Pavilion 1:00 p.m. Deep Relaxation 60 min| M1

6:00 p.m. Open Sky Meditation 30 min | Yoga Deck 2:30 p.m. Restorative Aerial Yoga (\$) 60 min| Yoga Pavilion

7:30 p.m. Gong Sound Bath 60 min| Yoga Pavilion

AM Activities

7:00 a.m.

Morning Meditation and Yoga 60 min | Yoga Pavilion

8:15 a.m.

Cultivating Inner Peace: The Art of Forest Bathing Self-Care 30 min | Garden Bar

8:30 a.m. 90 min | Onsen Kiosk

9:00 a.m. **Yoga Basics** 60 min | Yoga Pavilion

PM Activities

12:00 p.m. **Garden Walk** 60 min

4:00 p.m. **Floating Meditation** 60 min | Yoga Pavilion

7:30 p.m. **Gong Sound Bath** 60 min | Yoga Pavilion 1:00 p.m. **Getting Started with Compassion** 60 min | M1

4:00 p.m. **Sensory Walking Meditation** 30 min | Swimming Pool

2:00 p.m. **Restorative Aerial Yoga (\$)** 60 min | Yoga Pavilion

6:00 p.m. **Open Sky Meditation** 30 min | Yoga Deck

September 1 Sunday

AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike (\$) 150 min

11:00 a.m. Art Walk Tour 60 min 7:30 a.m. Sensei Yoga Flow 60 min | Yoga Pavilion

11:30 a.m. Garden Walk: The World of Flowers 10:30 a.m. **Cultivating Genuine Happiness** 60 min | Yoga Pavilion

PM Activities

2:00 p.m. Functional Fascia 60 min| M2

6:00 p.m. Meditation on The Elements 30 min | Yoga Deck 2:30 p.m. Restorative Aerial Yoga (\$) 60 min | Yoga Pavilion 4:00 p.m. Deep Relaxation 60 min | Yoga Pavilion

AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike (\$) 150 min 7:30 a.m. The Daily Warm-up 30 min| M2

8:15 a.m.

Dream On: Navigating the Challenges of Sleep

30 min| Garden Bar

10:30 a.m. Yoga Basics 60 min| Yoga Pavilion 10:30 a.m. Sensory Walking Meditation 30 min| Swimming Pool

PM Activities

2:30 p.m. Restorative Aerial Yoga (\$) 60 min | Yoga Pavilion 6:00 p.m. Open Sky Meditation 30 min | Yoga Deck

AM Activities

8:30 a.m. Sensei Yoga Flow 60 min | Yoga Pavilion 11:00 a.m. Art Walk Tour 60 min

PM Activities

12:30 p.m. Yin Yoga 60 min| Yoga Pavilion 2:00 p.m. Functional Fascia 60 min| M2 4:00 p.m. Getting Started with Meditation 60 min| M1

6:00 p.m. Meditation on The Elements 30 min | Yoga Deck

September 4 Wednesday

AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike (\$) 150 min

10:30 a.m. Forest Bathing 90 min| Onsen Kiosk 8:30 a.m. Morning Meditation and Yoga 60 min | Yoga Pavilion 10:30 a.m. Advanced Vinyasa 60 60 min | Yoga Pavilion

PM Activities

12:00 p.m. Garden Walk: Aroids 60 min

4:00 p.m. Mindfulness for Everyday Living 60 min| M1 2:00 p.m. Aquatic Recovery 60 min | Swimming Pool

6:00 p.m. Open Sky Meditation 30 min | Yoga Deck 2:30 p.m. Restorative Aerial Yoga (\$) 60 min| Yoga Pavilion