September 7 Saturday

AM Activities

7:00 a.m.

Morning Meditation and Yoga

60 min | Yoga Pavilion

8:00 a.m.

Sensory Walking Meditation

30 min | Swimming Pool

8:15 a.m.

Cultivating Inner Peace: The Art of

Self-Care

30 min | Garden Bar

8:30 a.m.

Forest Bathing 90 min | Onsen Kiosk 9:30 a.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

PM Activities

12:00 p.m.

Garden Walk

60 min

1:00 p.m.

Getting Started with Compassion

60 min | M1

2:30 p.m.

Restorative Aerial Yoga (\$)

60 min | Yoga Pavilion

4:00 p.m.

Floating Meditation

60 min | Yoga Pavilion

6:00 p.m.

Open Sky Meditation

30 min | Yoga Deck

7:30 p.m.

Gong Sound Bath

60 min | Yoga Pavilion

September 8 Sunday

AM Activities

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike (\$)

150 min

7:30 a.m.

Morning Meditation and Yoga

60 min | Yoga Pavilion

11:00 a.m.

Art Walk Tour

60 min

11:30 a.m.

Garden Walk: The World of Flowers

60 min

PM Activities

12:30 p.m.

Restorative Aerial Yoga (\$)

60 min | Yoga Pavilion

4:00 p.m.

Deep Relaxation

60 min | M1

6:00 p.m.

Meditation on The Elements

30 min | Yoga Deck

September 9 Monday

AM Activities

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike (\$)

150 min

8:15 a.m.

Dream On: Navigating the Challenges of Sleep

30 min | Garden Bar

10:30 a.m.

Yoga Basics

60 min | Yoga Pavilion

10:30 a.m.

Sensory Walking Meditation

30 min | Swimming Pool

PM Activities

2:30 p.m.

Restorative Aerial Yoga (\$)

60 min | Yoga Pavilion

4:00 p.m.

Getting Started with Compassion

60 min | M1

September 10 Tuesday

AM Activities

8:30 a.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

10:00 a.m.

Yin Yoga

60 min | Yoga Pavilion

11:00 a.m.

Art Walk Tour

60 min

PM Activities

2:30 p.m.

Balance Basics

30 min | M1

4:00 p.m.

Getting Started with Meditation

60 min | M1

4:15 p.m.

Gut Instinct: Understanding Your

Microbiome

30 min | Great Hall - Sitting Area

6:00 p.m.

Meditation on The Elements

30 min | Yoga Deck

September 11 Wednesday

AM Activities

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike (\$)

150 min

10:30 a.m.

Forest Bathing

90 min | Onsen Kiosk

PM Activities

12:00 p.m.

Garden Walk: Aroids

60 min

6:00 p.m.

Open Sky Meditation

30 min | Yoga Deck

9:00 a.m.

Sensory Eating Experience (\$)

60 min | Sensei by Nobu Dining Room

9:30 a.m.

Morning Meditation and Yoga

60 min | Yoga Pavilion

1:30 p.m.

Restorative Aerial Yoga (\$)

60 min | Yoga Pavilion

4:00 p.m.

Mindfulness for Everyday Living

60 min | M1

September 12 Thursday

AM Activities

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike (\$)

150 min

8:00 a.m.

Ranch Walk

60 min

10:00 a.m.

Garden Walk

60 min

PM Activities

1:30 p.m.

Floating Meditation

60 min | Yoga Pavilion

September 13 Friday

AM Activities

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike (\$)

150 min

8:15 a.m.

Gut Instinct: Understanding Your

Microbiome

30 min | Garden Bar

10:00 a.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

PM Activities

1:00 p.m.

Deep Relaxation

60 min | M1

2:30 p.m.

Restorative Aerial Yoga (\$)

60 min