### November 14 Thursday

#### **AM Activities**

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike (\$)

150 min

8:30 a.m.

Restorative Aerial Yoga (\$)

60 min | Yoga Pavilion

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

10:00 a.m.

**Garden Walk** 

60 min

8:00 a.m.

**Ranch Walk** 

60 min

10:00 a.m.

**Sensory Walking Meditation** 

30 min | Swimming Pool

**PM** Activities

1:30 p.m.

**Floating Meditation** 

60 min | Yoga Pavilion

5:30 p.m.

**Silent Meditation** 

30 min | M1

2:00 p.m.

**Functional Fascia** 

60 min | M2

6:30 p.m.

**Evening Glow Sound Bath** 

60 min | Yoga Pavilion

3:30 p.m.

**Deep Relaxation** 

60 min | M1

### November 15 Friday

#### **AM Activities**

7:00 a.m.

7:00 a.m.

7:30 a.m.

Koloiki Ridge Hike (\$)

**Morning Meditation and Yoga** 

The Daily Warm-up

150 min

60 min | Yoga Pavilion

30 min | M2

#### **PM Activities**

12:00 p.m.

12:00 p.m.

1:00 p.m.

**Garden Walk: The World of Flowers** 

**Festive Energizing Flow: Advanced** 

**Getting Started with Compassion** 

60 min

Vinyasa

60 min | M1

60 min | Yoga Pavilion

2:00 p.m.

3:30 p.m.

3:30 p.m.

**Functional Fascia** 

**Aquatic Recovery** 

Restorative Aerial Yoga (\$)

60 min | M2

60 min | Swimming Pool

60 min | Yoga Pavilion

5:30 p.m.

7:00 p.m.

**Open Sky Meditation** 

**Evening Glow Sound Bath** 

30 min | Yoga Deck

60 min | Yoga Pavilion

### November 16 Saturday

#### **AM Activities**

7:00 a.m.

**Morning Meditation and Yoga** 

60 min | Yoga Pavilion

7:30 a.m.

8:15 a.m.

Winter Wake-up: The Daily Warm Up Cultivating Inner Peace: The Art of

30 min | M2 Self-Care

30 min | Garden Bar

8:30 a.m.

**Forest Bathing** 

90 min | Onsen Kiosk

**PM Activities** 

12:00 p.m.

**Ranch Walk** 

60 min

12:00 p.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

1:00 p.m.

Map Your Year: Guided Vision

Boarding (\$)

60 min | Flex 1

2:00 p.m.

**Functional Fascia** 

60 min | M2

3:30 p.m.

Restorative Aerial Yoga (\$)

60 min | Yoga Pavilion

5:30 p.m.

**Open Sky Meditation** 

30 min | Yoga Deck

7:00 p.m.

**Evening Glow Sound Bath** 

60 min | Yoga Pavilion

## November 17 Sunday

#### **AM Activities**

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike (\$)

150 min

7:30 a.m.

**Yoga Basics** 

60 min | Yoga Pavilion

7:30 a.m.

Winter Wake-up: The Daily Warm Up

30 min | M2

10:30 a.m.

**Cultivating Genuine Happiness** 

60 min | Yoga Pavilion

11:30 a.m.

**Garden Walk** 

60 min

#### **PM** Activities

12:30 p.m.

Restorative Aerial Yoga (\$)

60 min | Yoga Pavilion

2:00 p.m.

**Functional Fascia** 

60 min | M2

### November 18 Monday

#### **AM Activities**

7:00 a.m. 7:30 a.m. 8:15 a.m.

Koloiki Ridge Hike (\$) Winter Wake-up: The Daily Warm Up Dream On: Navigating the

150 min 30 min | M2 Challenges of Sleep

30 min| Garden Bar

10:00 a.m. 10:30 a.m. **Forest Bathing** Yoga Basics

90 min | Onsen Kiosk 60 min | Yoga Pavilion

**PM** Activities

2:00 p.m. 2:30 p.m. 3:30 p.m.

Functional Fascia Advanced Vinyasa 60 Getting Started with Compassion

60 min | M2 60 min | Yoga Pavilion 60 min | M1

3:30 p.m. 5:30 p.m. 6:00 p.m.

Tis the Season: Total Body Strength Open Sky Meditation Gong Sound Bath

Circuit 30 min | Yoga Deck 60 min | Yoga Pavilion

60 min | M2

# November 19 Tuesday

#### **AM Activities**

8:30 a.m. 8:30 a.m. 10:30 a.m.

Winter Wake-Up: The Daily Warm-up Morning Meditation and Yoga Getting Started with Meditation

30 min | M2 60 min | Yoga Pavilion 60 min | M1

**PM** Activities

12:30 p.m. 3:30 p.m. 5:30 p.m.

Yin Yoga Art Walk Tour Meditation on The Elements

60 min | Yoga Pavilion 60 min 30 min | Yoga Deck

## November 20 Wednesday

#### **AM Activities**

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike (\$)

150 min

8:15 a.m.

**Gut Instinct: Understanding Your** 

Microbiome

30 min | Garden Bar

9:00 a.m.

Tis the Season: Total Body Strength

Circuit

60 min | M2

9:15 a.m.
Sensory Eating Experience (\$)

75 min | Sensei by Nobu Dining Room

10:30 a.m.

**Freeing Yourself from Stories** 

60 min | M1

10:30 a.m.

**Sensei Yoga Flow** 60 min| Yoga Pavilion

**PM Activities** 

12:00 p.m.

**Garden Walk: Aroids** 

60 min

2:00 p.m.

**Minimalist Resistance Training** 

60 min | M2

2:30 p.m.

**Restorative Yoga** 

60 min | Yoga Pavilion

3:30 p.m.

**Functional Fascia** 

60 min | M2

3:30 p.m.

**Mindfulness for Everyday Living** 

60 min | M1

5:30 p.m.

**Open Sky Meditation** 

30 min | Yoga Deck