November 23 Saturday

AM Activities

7:00 a.m. 7:00 a.m.

Winter Wake-up: The Daily Warm Up Koloiki Ridge Hike (\$)

30 min | M2

150 min

8:15 a.m.

Cultivating Inner Peace: The Art of

Self-Care

30 min | Garden Bar

8:30 a.m. 8:30 a.m.

Forest Bathing Target Activations

90 min | Onsen Kiosk 60 min | M2

9:30 a.m.

Festive Energizing Flow: Advanced

Vinyasa

60 min | Yoga Pavilion

PM Activities

12:00 p.m. 12:00 p.m.

Ranch Walk Restorative Aerial Yoga (\$)

60 min | Yoga Pavilion

1:00 p.m.

Map Your Year: Vision Board

Workshop (\$) 60 min | Flex 1

2:00 p.m. 5:00 p.m. 7:00 p.m.

Functional FasciaYin YogaEvening Glow Sound Bath60 min | M260 min | Yoga Pavilion60 min | Yoga Pavilion

November 24 Sunday

AM Activities

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike (\$)

150 min

8:00 a.m. Ranch Walk

60 min

7:30 a.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

7:30 a.m.

Winter Wake-up: The Daily Warm Up

30 min | M2

10:30 a.m.

Cultivating Genuine Happiness

60 min | Yoga Pavilion

11:30 a.m.

Garden Walk

60 min

PM Activities

12:30 p.m.

Yoga Basics

60 min | Yoga Pavilion

2:00 p.m.

Functional Fascia

60 min | M2

2:30 p.m.

Restorative Aerial Yoga (\$)

60 min | Yoga Pavilion

November 25 Monday

AM Activities

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike (\$)

150 min

7:30 a.m.

8:15 a.m.

Winter Wake-up: The Daily Warm Up Dream On: Navigating the

30 min| M2

Challenges of Sleep 30 min | Garden Bar

8:30 a.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

PM Activities

1:00 p.m.

Getting Started with Meditation

60 min | M1

1:30 p.m.

Restorative Aerial Yoga (\$)

60 min | Yoga Pavilion

2:00 p.m.

Functional Fascia

60 min | M2

3:30 p.m.

Tis the Season: Strength Circuit

60 min | M2

November 26 Tuesday

AM Activities

7:30 a.m. 8:30 a.m. 8:30 a.m.

Morning Meditation and Yoga Winter Wake-Up: The Daily Warm-up Back to Balance: Holiday Reset

60 min | Yoga Pavilion 30 min | M2 30 min | M1

PM Activities

12:30 p.m. 1:00 p.m. 3:00 p.m.

Restorative Aerial Yoga (\$)Functional FasciaMobilize60 min | Yoga Pavilion60 min | M230 min | M2

November 27 Wednesday

AM Activities

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike (\$)

150 min

9:00 a.m.

Target Activations

60 min| M2

PM Activities

12:00 p.m.

Garden Walk: Aroids

Garden wark.

60 min

3:30 p.m. Functional Fascia

60 min| M2

7:30 a.m.

Morning Meditation and Yoga

60 min | Yoga Pavilion

8:15 a.m.

Gut Instinct: Understanding Your

Microbiome

30 min | Garden Bar

9:15 a.m.

Sensory Eating Experience (\$)

75 min | Sensei by Nobu Dining Room

9:30 a.m.

Restorative Aerial Yoga (\$)

60 min | Yoga Pavilion

2:00 p.m.

Minimalist Resistance Training

60 min | M2

2:30 p.m.

Festive Energizing Flow: Advanced

Vinyasa

60 min | Yoga Pavilion

November 28 Thursday

AM Activities

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike (\$)

150 min

7:30 a.m.

Morning Meditation and Yoga

60 min | Yoga Pavilion

7:30 a.m.

Winter Wake-up: The Daily Warm Up

30 min | M2

8:00 a.m.

Ranch Walk

60 min

9:00 a.m. Core Strength

60 min | M2

10:00 a.m. Garden Walk

60 min

10:00 a.m.

Meditation on The Elements

30 min | M1

PM Activities

12:30 p.m.

Festive Energizing Flow: Advanced

Vinyasa

60 min | Yoga Pavilion

2:00 p.m.

Functional Fascia

60 min | M2

2:30 p.m.

Restorative Aerial Yoga (\$)

60 min | Yoga Pavilion

November 29 Friday

AM Activities

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike (\$)

150 min

7:30 a.m.

Sensei Yoga Flow 60 min| Yoga Pavilion 7:30 a.m.

Winter Wake-up: The Daily Warm Up

30 min | M2

9:00 a.m.

Target Activations

60 min| M2

PM Activities

12:00 p.m.

Garden Walk: The World of Flowers

60 min

1:00 p.m.

Getting Started with Compassion

60 min | Yoga Pavilion

2:00 p.m.

Functional Fascia

60 min | M2

2:30 p.m.

Restorative Aerial Yoga (\$)

60 min | Yoga Pavilion

3:30 p.m.

Aquatic Recovery

60 min | Swimming Pool