## December 3 Tuesday

### **AM Activities**

7:00 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

11:30 a.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

**PM** Activities

1:00 p.m.

**Forest Bathing** 

90 min | Onsen Kiosk

2:30 p.m.

**Soothe Holiday Stress: Deep** 

Relaxation

60 min | M1

3:30 p.m.

**Functional Fascia** 

60 min | M2

4:30 p.m.

Yin Yoga

60 min | Yoga Pavilion

## December 4 Wednesday

### **AM Activities**

7:00 a.m.
The Daily Warm-up

30 min| M2

7:30 a.m. Sensei Yoga Flow

60 min| M1

11:30 a.m.

**Functional Fascia** 

60 min | M2

**PM Activities** 

12:00 p.m.

Soothe Holiday Stress: Deep

Relaxation

60 min | Yoga Pavilion

1:00 p.m.

**Garden Walk: Aroids** 

60 min

1:30 p.m.

**Minimalist Resistance Training** 

60 min | M1

2:30 p.m.

**Restorative Yoga** 60 min | Yoga Pavilion 2:30 p.m.

**Back to Balance: Holiday Reset** 

30 min| M2

5:30 p.m.

**Open Sky Meditation** 

30 min | Yoga Deck

## December 5 Thursday

### **AM Activities**

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike (\$)

150 min

10:00 a.m.

**Deep Relaxation** 

60 min | M1

8:30 a.m.

**Morning Meditation and Yoga** 

60 min | Yoga Pavilion

9:00 a.m.

Winter Wake-up: The Daily Warm Up

30 min | M2

**PM** Activities

1:30 p.m.

**Yoga Basics** 

60 min | Yoga Pavilion

3:30 p.m.

Yin Yoga

60 min | Yoga Pavilion

1:30 p.m.

**Back to Balance: Holiday Reset** 

30 min | M2

2:30 p.m.

**Functional Fascia** 

60 min | M2

5:30 p.m.

**Meditation on The Elements** 

30 min | Yoga Deck

## December 6 Friday

### **AM Activities**

7:30 a.m. 9:30 a.m.

Sensei Yoga Flow Restorative Yoga

60 min | Yoga Pavilion 60 min | Yoga Pavilion

**PM** Activities

12:30 p.m. 1:00 p.m. 2:30 p.m. Advanced Vinyasa 60 Getting Started with Compassion Yin Yoga

60 min | Yoga Pavilion 60 min | M1 60 min | Yoga Pavilion

## December 7 Saturday

### **AM Activities**

7:30 a.m.

**Morning Meditation and Yoga** 

60 min | Yoga Pavilion

7:30 a.m.

8:15 a.m.

Winter Wake-up: The Daily Warm Up Cultivating Inner Peace: The Art of

30 min | M2 Self-Care

30 min | Garden Bar

8:30 a.m.

**Forest Bathing** 

90 min| Onsen Kiosk

9:00 a.m.

**Target Activations** 

60 min | M1

**PM Activities** 

12:00 p.m.

Ranch Walk

60 min

12:30 p.m.

**Festive Energizing Flow: Advanced** 

Vinyasa

60 min | Yoga Pavilion

1:00 p.m.

**Map Your Year: Vision Board** 

Workshop(\$)

60 min | Flex 1

2:00 p.m. Functional Fascia

60 min| M2

2:30 p.m.

**Restorative Yoga** 60 min| Yoga Pavilion

## December 8 Sunday

### **AM Activities**

7:30 a.m. 7:00 a.m. 8:30 a.m.

Koloiki Ridge Hike (\$) Winter Wake-up: The Daily Warm Up Morning Meditation and Yoga

150 min 30 min | M2 60 min | Yoga Pavilion

10:30 a.m. 11:00 a.m. 11:30 a.m. **Garden Walk Cultivating Genuine Happiness Core Strength** 

60 min | Yoga Pavilion 60 min | M2 60 min

**PM** Activities

1:30 p.m. 3:00 p.m. **Festive Energizing Flow: Advanced** Yin Yoga

Vinyasa 60 min | Yoga Pavilion

60 min | Yoga Pavilion

# December 9 Monday

### **AM Activities**

7:00 a.m. 7:30 a.m. 8:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike (\$) Winter Wake-up: The Daily Warm Up Morning Meditation and Yoga

8:15 a.m. 10:00 a.m.

Dream On: Navigating the Festive Energizing Flow: Advanced

Challenges of Sleep Vinyasa

30 min | Garden Bar 60 min | Yoga Pavilion

**PM Activities** 

2:00 p.m. 3:00 p.m. 6:00 p.m.

Functional Fascia Restorative Yoga Gong Sound Bath

60 min | Voga Pavilion 60 min | Voga Pavilion

60 min | M2 60 min | Yoga Pavilion 60 min | Yoga Pavilion