# December 7 Saturday

#### AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike (\$) 150 min

8:15 a.m. **Cultivating Inner Peace: The Art of Self-Care** 30 min| Garden Bar 7:30 a.m. Morning Meditation and Yoga 60 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m. Forest Bathing 90 min| Onsen Kiosk 7:30 a.m. Winter Wake-up: The Daily Warm Up 30 min| M2

9:00 a.m. Target Activations 60 min | M1

### **PM** Activities

12:00 p.m. Ranch Walk 1:00 p.m. Map Your Year: Vision Board Workshop (\$) 60 min | Flex 1 2:00 p.m. Functional Fascia

2:30 p.m. Restorative Yoga 60 min | Yoga Pavilion

### AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike (\$) 150 min 7:30 a.m.

8:30 a.m.

Winter Wake-up: The Daily Warm Up Morning Meditation and Yoga30 min | M260 min | Yoga Pavilion

10:30 a.m. **Cultivating Genuine Happiness** 60 min | Yoga Pavilion 10:30 a.m. Art Walk Tour 60 min 11:00 a.m. **Core Strength** 60 min| M2

## 11:30 a.m. Garden Walk

### **PM** Activities

3:00 p.m. Yin Yoga 60 min | Yoga Pavilion

## AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike (\$) 150 min

8:15 a.m. Dream On: Navigating the Challenges of Sleep

30 min| Garden Bar

7:30 a.m.

8:00 a.m.

Winter Wake-up: The Daily Warm Up Morning Meditation and Yoga30 min | M260 min | Yoga Pavilion

10:00 a.m. Festive Energizing Flow: Advanced Vinyasa 60 min | Yoga Pavilion

## **PM** Activities

2:00 p.m. Functional Fascia 60 min| M2 3:00 p.m. Restorative Yoga 60 min| Yoga Pavilion 6:00 p.m. Gong Sound Bath 60 min | Yoga Pavilion

## December 10 Tuesday

### AM Activities

8:00 a.m. Sensei Yoga Flow 60 min | Yoga Pavilion 8:30 a.m. **Winter Wake-Up: The Daily Warm-up Back to Balance: Holiday Reset** 30 min | M2 30 min | M1

10:00 a.m. Mobilize 30 min| M2 10:30 a.m. Getting Started with Meditation 60 min | M1

### **PM** Activities

1:00 p.m. Yoga Basics 60 min | Yoga Pavilion

5:30 p.m. Meditation on The Elements 30 min | Yoga Deck 2:30 p.m. Functional Fascia 60 min| M2

3:30 p.m. Art Walk Tour 60 min

# December 11 Wednesday

#### AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike (\$) 150 min 8:00 a.m. Morning Meditation and Yoga 60 min | Yoga Pavilion

9:15 a.m. Sensory Eating Experience (\$) 75 min | Sensei by Nobu Dining Room 8:15 a.m. Gut Instinct: Understanding Your Microbiome 30 min| Garden Bar

10:30 a.m. Freeing Yourself from Stories 60 min | M1

### **PM** Activities

**Target Activations** 

9:00 a.m.

60 min | M2

12:00 p.m. Garden Walk: Aroids

3:30 p.m. Functional Fascia 60 min| M2 2:00 p.m. Minimalist Resistance Training 60 min | M2

3:30 p.m. Mindfulness for Everyday Living 60 min | M1 3:00 p.m. Yin Yoga 60 min | Yoga Pavilion

5:30 p.m. Open Sky Meditation 30 min | Yoga Deck

# December 12 Thursday

### AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike (\$) 150 min 7:30 a.m.8:00 a.m.Winter Wake-up: The Daily Warm Up Ranch Walk30 min | M260 min

8:00 a.m. Morning Meditation and Yoga 60 min | Yoga Pavilion 10:00 a.m. Garden Walk 10:00 a.m. Sensory Walking Meditation 30 min | Swimming Pool

11:00 a.m. **Core Strength** 60 min| M2

#### **PM** Activities

1:00 p.m. Festive Energizing Flow: Advanced Vinyasa 60 min | Yoga Pavilion

5:30 p.m. Silent Meditation

30 min| M1

2:00 p.m. Functional Fascia 60 min| M2

3:30 p.m. Soothe Holiday Stress: Deep Relaxation 60 min| M1

# December 13 Friday

#### AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike (\$) 150 min

**PM** Activities

12:00 p.m. Garden Walk: The World of Flowers

2:00 p.m. Functional Fascia 7:30 a.m. Morning Meditation and Yoga 60 min | Yoga Pavilion 7:30 a.m. Winter Wake-up: The Daily Warm Up 30 min| M2

1:00 p.m. Getting Started with Compassion 60 min| Yoga Pavilion

5:00 p.m. Sensei Yoga Flow 60 min | Yoga Pavilion 1:30 p.m. Aquatic Recovery 60 min | Swimming Pool

7:00 p.m. Evening Glow Sound Bath 60 min | Yoga Pavilion