March 6 Thursday

AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike (\$) 150 min

7:30 a.m. Morning Meditation and Yoga 60 min | Yoga Pavilion 7:00 a.m. Balance Basics 30 min| M1

8:30 a.m. Target Activations 60 min| M2

11:00 a.m. Minimalist Resistance Training 7:30 a.m. The Daily Warm-up 30 min | M2

10:00 a.m. Sensory Walking Meditation 30 min | Swimming Pool

10:00 a.m. Garden Walk

PM Activities

1:00 p.m. Advanced Vinyasa 60 60 min | Yoga Pavilion

3:30 p.m. Deep Relaxation 60 min | M1 2:00 p.m. Functional Fascia 60 min| M2

2:30 p.m. Restorative Yoga 60 min| Yoga Pavilion

AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike (\$) 150 min

8:30 a.m. Strength Circuit 60 min| M2 7:00 a.m. Sensei Yoga Flow 60 min | Yoga Pavilion 7:30 a.m. The Daily Warm-up 30 min| M2

PM Activities

12:00 p.m. Garden Walk: The World of Flowers

2:00 p.m. Advanced Vinyasa 60 60 min | Yoga Pavilion

7:00 p.m. Gong Sound Bath 60 min | Yoga Pavilion 1:00 p.m. Getting Started with Compassion 60 min | Yoga Pavilion

3:30 p.m. Restorative Aerial Yoga (\$) 60 min | Yoga Pavilion 2:00 p.m. Functional Fascia 60 min| M2

5:30 p.m. Open Sky Meditation 30 min| Yoga Deck

March 8 Saturday

AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike (\$) 150 min

8:15 a.m.

30 min | Garden Bar

Self-Care

7:30 a.m. The Daily Warm-up 30 min | M2

8:30 a.m. Cultivating Inner Peace: The Art of **Forest Bathing** 90 min | Onsen Kiosk 8:00 a.m. **Morning Meditation and Yoga** 60 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m. **Target Activations** 60 min | M2

9:30 a.m. **Restorative Aerial Yoga (\$)** 60 min | Yoga Pavilion

PM Activities

12:00 p.m. **Ranch Walk** 60 min

1:00 p.m. **Deep Relaxation** 60 min | M1

3:00 p.m. **Gong Sound Bath** 60 min

AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike (\$) 150 min

8:30 a.m. **Core Strength** 60 min| M2 7:30 a.m. The Daily Warm-up 30 min| M2

10:30 a.m. **Cultivating Genuine Happiness** 60 min| Yoga Pavilion 7:30 a.m. Morning Meditation and Yoga 60 min | Yoga Pavilion

11:30 a.m. Garden Walk

PM Activities

12:30 p.m. Restorative Aerial Yoga (\$) 60 min | Yoga Pavilion 2:00 p.m. Functional Fascia 60 min| M2 2:30 p.m. Gong Sound Bath 60 min| Yoga Pavilion

March 10 Monday

AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike (\$) 150 min

8:15 a.m. Dream On: Navigating the Challenges of Sleep 30 min | Garden Bar

10:00 a.m. Forest Bathing 90 min | Onsen Kiosk

PM Activities

2:00 p.m. Functional Fascia 60 min| M2 2:30 p.m. Yoga Basics 60 min | Yoga Pavilion

7:30 a.m.

30 min | M2

8:30 a.m.

60 min | M2

The Daily Warm-up

Target Activations

7:30 a.m. Morning Meditation and Yoga 60 min | Yoga Pavilion

9:00 a.m. Sensei Yoga Flow 60 min| Yoga Pavilion

3:30 p.m. Getting Started with Compassion 60 min | M1

5:30 p.m. Open Sky Meditation 30 min | Yoga Deck

March 11 Tuesday

AM Activities

7:00 a.m. The Daily Warm-up 30 min| M2

PM Activities

2:00 p.m. Functional Fascia 60 min| M2 7:30 a.m. Morning Meditation and Yoga 60 min | Yoga Pavilion 10:00 a.m. Getting Started with Meditation 60 min| M1

2:30 p.m. Yin Yoga 60 min| Yoga Pavilion 3:30 p.m. Art Walk Tour 60 min

5:30 p.m. **Silent Meditation** 30 min| M1

March 12 Wednesday

AM Activities

7:00 a.m. Koloiki Ridge Hike (\$) 150 min

8:15 a.m. Gut Instinct: Understanding Your Microbiome 30 min| Garden Bar 7:00 a.m. The Daily Warm-up 30 min| M2

10:30 a.m. Freeing Yourself from Stories 60 min | M1 7:30 a.m. Morning Meditation and Yoga 60 min | Yoga Pavilion

PM Activities

12:00 p.m. Garden Walk: Aroids 60 min

2:30 p.m. Sensei Yoga Flow 60 min | Yoga Pavilion 1:00 p.m. Yoga Basics 60 min| Yoga Pavilion

3:30 p.m. Mindfulness for Everyday Living 60 min| M1 2:00 p.m. Functional Fascia 60 min| M2

5:30 p.m. Silent Meditation 30 min| M1