March 20 Thursday

AM Activities

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike (\$)

150 min

8:00 a.m.

Ranch Walk

60 min

7:00 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

7:30 a.m.

Morning Meditation and Yoga

60 min | Yoga Pavilion

10:00 a.m.

Sensory Walking Meditation

30 min | Swimming Pool

10:00 a.m.

Garden Walk

60 min

PM Activities

1:00 p.m.

Advanced Vinyasa 60

60 min | Yoga Pavilion

2:00 p.m.

Functional Fascia

60 min | M2

2:30 p.m.

Restorative Yoga

60 min | Yoga Pavilion

3:30 p.m.

Deep Relaxation

60 min | M1

5:30 p.m.

Silent Meditation

30 min | M1

March 21 Friday

AM Activities

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike (\$)

150 min

7:00 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

7:00 a.m.

Sensei Yoga Flow

60 min | Yoga Pavilion

8:00 a.m.

Strength Circuit

60 min| M2

PM Activities

12:00 p.m.

Garden Walk: The World of Flowers

60 min

1:00 p.m.

Getting Started with Compassion

60 min | Yoga Pavilion

2:00 p.m.

Functional Fascia

60 min | M2

2:00 p.m.

Advanced Vinyasa 60

60 min | Yoga Pavilion

4:00 p.m.

Yin Yoga

March 22 Saturday

AM Activities

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike (\$)

150 min

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

7:30 a.m.

Morning Meditation and Yoga

60 min | Yoga Pavilion

8:15 a.m.

Cultivating Inner Peace: The Art of

Self-Care

30 min | Garden Bar

8:30 a.m.

Forest Bathing

90 min | Onsen Kiosk

8:30 a.m.

Target Activations

60 min | M2

PM Activities

12:00 p.m.

Ranch Walk

60 min

1:00 p.m.

Deep Relaxation

60 min | Yoga Pavilion

2:00 p.m.

Functional Fascia

60 min | M2

2:30 p.m.

Restorative Aerial Yoga (\$)

March 23 Sunday

AM Activities

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike (\$)

150 min

7:00 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

7:30 a.m.

Morning Meditation and Yoga

60 min | Yoga Pavilion

8:30 a.m.

Target Activations

60 min| M2

11:30 a.m. Garden Walk

60 min

PM Activities

12:30 p.m.

Restorative Aerial Yoga (\$)

60 min | Yoga Pavilion

2:00 p.m. Functional Fascia

60 min | M2

2:30 p.m.

Yin Yoga

March 24 Monday

AM Activities

7:00 a.m.

Koloiki Ridge Hike (\$)

150 min

8:15 a.m.

Dream On: Navigating the **Challenges of Sleep**

30 min | Garden Bar

7:30 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

8:30 a.m.

Target Activations

60 min | M2

7:30 a.m.

Morning Meditation and Yoga

60 min | Yoga Pavilion

10:00 a.m.

Forest Bathing

90 min | Onsen Kiosk

PM Activities

1:00 p.m.

Yoga Basics

60 min | Yoga Pavilion

3:30 p.m.

Getting Started with Compassion

60 min | M1

2:00 p.m.

Functional Fascia

60 min | M2

5:30 p.m.

Silent Meditation

30 min | M1

2:30 p.m.

Sensei Yoga Flow

March 25 Tuesday

AM Activities

7:00 a.m.

The Daily Warm-up

30 min | M2

7:30 a.m.

Morning Meditation and Yoga

60 min | Yoga Pavilion

10:00 a.m.

Getting Started with Meditation

60 min | M1

PM Activities

1:00 p.m.

Advanced Vinyasa 60

60 min | Yoga Pavilion

2:00 p.m.

Functional Fascia

60 min | M2

2:30 p.m.

Yin Yoga

60 min | Yoga Pavilion

3:30 p.m.

Art Walk Tour

60 min

5:30 p.m.

Meditation on The Elements

30 min | Yoga Deck

March 26 Wednesday

Activities are being planned for this date. Stay tuned. Please view this month's calendar for examples of offerings.